Zdravím,
chcem sa opýtať, koľko si myslíte, že je takých ľudí, ktorí majú už dávno po 20ke a sú stále úplne neskúsení, čo sa vzťahov a sexu týka ? Ja mám poslednou dobou taký pocit, že som jediný z milióna...
Proste všade naokolo len vidím, ako každý niekoho má, a najviac ma dostáva, keď vidím mladších ľudí, ktorí už niekoho majú a užívajú si jedna radosť...
Cítim sa potom strašne zle kvôli tomu, proste keď ma to neustále obklopuje tak sa to proste nedá a mám z toho strašné nervy a trápenia...
Neviem ako pozvať babu niekam tak aby som zo seba neurobil totálneho debila... a prirodzená príťažlivosť u mňa tiež nefunguje, moc pekný nie som, nikdy v živote mi žiadna baba neprejavila sympatie
Najlepšie by bolo keby som našiel nejakú peknú, a zároveň aj neskúsenú... ale taká existuje akurát tak len v mojich predstavách.. a taktiež ma aj odrádza, keď má nejaká skúsenosti s chlapmi. Nedávno sa mi jedna známa páčila a dokonca som sa s ňou aj nejakú dobu bavil, ale keď som zistil, že predomnou už niekoho mala tak som sa na to vysral, nič som jej nepovedal, doteraz nič nevie, a možno už má ďalšieho...
Ja neviem, ale ja nechcem súťažiť s inými chlapmi o priazeň žien. Konkurencia je obrovská, samý hajzel čo má peniaze, čo má auto, čo je sebavedomý... a ja nemám nič z toho takže si ani nemôžem nájsť žiadnu samičku, ktorá by ma vnímala ako schopného sa o ňu postarať..
Ale viete čo ma na tom najviac trápi? Nie ten samotný pocit samoty a toho, že prichádzam o to krásne, ale hlavne to, že to dosť zasahuje do môjho osobného života, som nesutále nervózny, mám hnev a som strašne nepríjemný k rodine :/ To ma štve, že proste sa nedokážem ovládať, som nepríjemný k rodičom, kričím na nich, nadávam... lebo mne už z toho prepína :(