Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koľko je takých?

Príspevok v téme: Koľko je takých?
22r

Zdravím,
chcem sa opýtať, koľko si myslíte, že je takých ľudí, ktorí majú už dávno po 20ke a sú stále úplne neskúsení, čo sa vzťahov a sexu týka ? Ja mám poslednou dobou taký pocit, že som jediný z milióna...

Proste všade naokolo len vidím, ako každý niekoho má, a najviac ma dostáva, keď vidím mladších ľudí, ktorí už niekoho majú a užívajú si jedna radosť...

Cítim sa potom strašne zle kvôli tomu, proste keď ma to neustále obklopuje tak sa to proste nedá a mám z toho strašné nervy a trápenia...

Neviem ako pozvať babu niekam tak aby som zo seba neurobil totálneho debila... a prirodzená príťažlivosť u mňa tiež nefunguje, moc pekný nie som, nikdy v živote mi žiadna baba neprejavila sympatie

Najlepšie by bolo keby som našiel nejakú peknú, a zároveň aj neskúsenú... ale taká existuje akurát tak len v mojich predstavách.. a taktiež ma aj odrádza, keď má nejaká skúsenosti s chlapmi. Nedávno sa mi jedna známa páčila a dokonca som sa s ňou aj nejakú dobu bavil, ale keď som zistil, že predomnou už niekoho mala tak som sa na to vysral, nič som jej nepovedal, doteraz nič nevie, a možno už má ďalšieho...

Ja neviem, ale ja nechcem súťažiť s inými chlapmi o priazeň žien. Konkurencia je obrovská, samý hajzel čo má peniaze, čo má auto, čo je sebavedomý... a ja nemám nič z toho takže si ani nemôžem nájsť žiadnu samičku, ktorá by ma vnímala ako schopného sa o ňu postarať..

Ale viete čo ma na tom najviac trápi? Nie ten samotný pocit samoty a toho, že prichádzam o to krásne, ale hlavne to, že to dosť zasahuje do môjho osobného života, som nesutále nervózny, mám hnev a som strašne nepríjemný k rodine :/ To ma štve, že proste sa nedokážem ovládať, som nepríjemný k rodičom, kričím na nich, nadávam... lebo mne už z toho prepína :(

Prezyvka055

No lebo ide o to ze vacsina zien a ani muzov nechce trosku.
Je jedno kolko mas penazi a ako vyzeras, ale ked sa lutujes, si negativny, tak o teba malo kto zakopne.

Ked chces znat uspech je dobre mat zdrave sebavedomie a byt pozitivny. Tym by som zacal.

Jedenznich

Sú takí čo majú o 10 a dokonca aj o 20 rokov viac ako Ty a čo sa týka žien, sú na tom rovnako ako ty a nie je ich málo. Neporovnávaj ženy, majú to úplne inak, im stačí čakať a vždy sa niekto nájde. Ženy majú iný život. Taký je údel viacerých mužov. Zvyčajne sa to zlomí, keď zažijú prvý vzťah, dovtedy si ani neškrtnú.Taký je život.

L93

Ah jaj... no ak sa pohybuješ v takom kruhu ľudí, aký tu opisuješ, tak sa ani nečudujem... ja som mala na VŠ viacero spolužiačiek, ktoré čakali na toho pravého (z rôznych dôvodov). Aj ja som čakala a dočkala som sa... ;) ono to veľmi závisí od toho, ako má človek nastavené hodnoty... a akého človeka naozaj chce po svojom boku... pokús sa zmeniť okruh ľudí, s ktorými si v kontakte...

ipsik

A ty nemas dovod na to, aby si mal tiez sebavedomie. Bojis sa, ze nieco povies a potom sa strapnis? A co na tom? Bud salamista.