Ahojte chcela by som sa poradiť ohľadom tehotenstva. Posledný menzes začal 23.05.2017 apohlavný styk bol ešte včase menzésu nechránenný 27.05.2017 pri ktorom sa roztrhol kondóm. Dnes 6.6.2017 som dostala mierné krvácanie červeno, hnedé a vyhodilo sa mi akné ako pri menzése. Mali ste podobnú skúsenosť ? Mohlo by to byť tehotenstvo ?
Môže to byť tehotenstvo ?
Keď máš ovulku 2 t pred ms a styk si mala počas ms tak nemáš byť z čoho tehotná. Už som to tuším nižšie pisala. Tak nerob zbytočne nervy
No to palenie bolo iba tak dva razy pri cikani teraz uz nic vytok pretrvava stale len kusok slabsi bolesti ziadne a akne sa robi dalej no ku doktorovi mozem ist najblizsie o tyzden po skuskach Dufam ze to tehotenstvo nieje este je nato skoro a na druhej strane by som sa toho uz nevedela vzdat v pondelok si aspon urobin test a ak spinenie neprestane pojdem ku dr. Stvrtok no som zvedava ako to dopadne
Keď ťa to štìpe pri močení tak ti radim ku lekárovi tam ti vyšetria moč na krv a keď sa to potvrdí tak ti nasadia atb. Tipujem že si prechladnutà. Tehotenstvo to na 100% nebude
Nemyslím si, že budeš tehotná.
a tiež neviem či nemôžem byŤ iba prechladnutá lebo som sedela v úplne tenkých šatoch na schodoch ale v tomto teplom období či by sa tak dalo prechladnúť ale pri cikaní ma kúsok poštipuje ako pri prechladnutí
No ja to mám 2 deň a ked to začalo bol tam úplny kusocek tmavej krvi a teraz je to hnedé foto mi bohužiaľ nejde pridať :(
Pri uhniezdovani by bola svetlo cervena krv ( pretože sa oplodnene vajicko dostalo do dutiny maternice ) a ano öekar mal pravdu pri uhniezdovanintrva spinenie len den max 2 a pri ovulacii viac pretože mas týždeň plodne dni z toho jedwn den mas vajicko 24 h schopne
No plodné dni si veru nesledujem ale vždy cca dva týždne cyklu dostanem špinenie a aj podľa kalendára mi tak vychádza práve v tomto období ovulácia len neviem či je normálný ten hnedý výtok pri nej alebo to je naozaj uhniezďovanie vajíčka dr. mi povedal že to môže byť ovulačný výtok keď trvá dlhšie že pri uhniezďovaní to trvá krátko ale bohvie...
Alex práve že kazdy deň nie len vtedy keď ma zena plodne dni vteyy sa uvoľní vajíčko kt je 24 h zivotaschopne a oplodnenia schopne potom odumrie. Cez neplodne dni nevie zena nijak otehotnieť pretože nie je uvolnene vajíčko
kazdy jeden den sa da otehotniet, aj cez kramy... nahoda je svina