čo s predsudkami?

Príspevok v téme: čo s predsudkami?
prilozenysubor

Ahojte prednedávnom som spoznala fajn chalana cez kamošky. Začal mi písať a máme sa stretnúť...Problém je že našim sa to nejako nepozdáva, lebo je hudobník a celkovo mali z neho taký dojem že nabaľuje každú....proste ani ja neviem čo si o tom myslieť...veľmi dobre sa mi s ním rozpráva, píše..je možné že je to tak ako vravia naši. Tí ma ako keby stále pred ním varujú hlavne mamka že to bude isto taký a že pri takom by som trpela a že hento a toto a...mňa tieto reči robia veľmi nešťastnou..
nechcem byť naivná ani ľudí odsudzovať ale neivem sa ani tešiť zo vzájomnej konverzácie keď stále o tomto premýšľam..a vlastne sa len trápim...

terestrial

mala by si pocuvnut rodicov, oni su na svete dlhsie, maju skusenosti, a je uplne logicke, ked je spevak, tak by mu kazda druha s radostou roztiahla nohy...,, taky superstarista Robo Mikla, kedysi som ho este aj pocul v rozhovore v radiu pochvalit sa tym, ze mal uz tusim 80 zien...,, fakt never tomu, ze ten tvoj spevak bude drzat celibat, ked sa mu fanenky tlacia pod nohavice...

Anubiiis

Kolko mas rokov? Je dobre mat taky ten pohodovokamaratsky vztah s rodicmi..do urcitej miery..toto uz je trochu za normalom ak nemas 15..takze,,najskor sa odtrhni od matkynho cecku a az potom zacinaj nieco s muzmi..a tvoja matka..keby ta nechala zit..vztah budes s muzom budovat ty, ak do vseho budes tahat matku a rodicov kazdy jeden od teba utecie..toto je uz chore ani tvoja "mamca" mi nepride normalna ked uz ti predpoveda ako skonci tvoj vztah ktory este ani nezacal!
ked budete tak daleko a pride na sex, budes k tomu prizyvat rodicov?? chudak chlap!! tento typ bab je najhorsi, cele zle..

ipsik

To o com hovoria tvoji rodicia je ich virtualny svet do ktoreho ta chcu tiez vtiahnut. Tolko kolko je zavislosti, je aj predsudkov. Aby zili taki ludia tolko rockov kolko do kostolika spravili krockov. Jedna ev. ma nemoze chciet a ev.kn,z je skvely kamarat. Klopf klopf auf den Kopf. Asi tolko, bez urazky.

prilozenysubor

práveže som ho videla naživo..sme sa naživo zoznámili sme boli spolu asi 2 dni...
Ja viem, len mamča to isté hovorila pri ex...a neskôr sa to ukázalo ako pravda..preto už mám stresy čo zase bude :/

asap_asap

mamka povedala..nasi povedali ze...bla bla bla...chudak chlap, uz teraz ho lutujem
si male decko alebo nesvojpravna ???

Fantasyi

Este ste sa ani nestretli, nepoznas ho poriadne, nic spolu nemate a uz spekulujes, co by bolo keby.
Normalne ho spoznavaj aj realne, lebo tam vidis, ci klame, ako sa tvari a vytvor si na neho vlastny nazor. Ved kludne mozete byt dlho iba kamarati.

Mesačný princ

Musíš si vytvoriť dostatočný odstup od okolitého sveta!

Byť ,,salámistkou,, aby sa ťa takéto reči nedotkli a ty aby si nad nimi nepremýšľala.

Predsudky tu boli aj budú. Tiež tu budú ľudia, ktorí závidia alebo ťa budú vždy od niečoho odhovárať.
Ty sa musíš začať pozerať na takéto skutočnosti inak.