Ničí ma priateľova minulosť

Príspevok v téme: Ničí ma priateľova minulosť
dendi234

Zdravím. S priateľom sme spolu rok a pol, predomnou mal jeden 2 ročný vzťah. Ten sa však skončil pretože ho slečna podviedla a tu sa začína môj "problém". Priateľ jej to chcel vrátiť, tak ju podviedol späť. Nikdy som to neriešila, vedela som o tom, pretože mi povedal o všetkých svojich známostiach (aj o tých s ktorými to vzťah teda nebol), ale až teraz pred pár dňami mi napadlo len tak sa ho spýtať kto to vlastne bol, tá s ktorou podviedol. Povedal mi krstne meno a mesto kde študuje, že len to mu v ten večer povedala lebo bol veľmi opitý. Viem, že ho to trápi a hanbí sa za to. Keď som sa ho to pýtala skončilo to hádkou. Sľúbila som mu, že sa k tomu nebudem vracať, že uzavrieme jeho minulosť, pretože sa ma to vôbec netýka. Ale, mám problém sama so sebou. Neviem vyhnať z hlavy tú myšlienku na tú holku, aj mi popísal ako asi vyzerala. No mám ich stále pred očami a už nechcem. Netýka sa ma to, vtedy ešte ani nevedel, že existujem a v takej situácii by som niečo podobné možno spravila aj ja..ale trápim sa kvôli tomu a mám pocit akoby som stále chcela vedieť viac, podrobnosti...ale jemu to už pripomínať nesmiem, lebo všetko pokazím...
Potrebovala by som počuť / prečítať si nejaké slová, ktoré ma nakopnú k tomu aby som to už neriešila. Som zúfala sama zo seba.....

WHISPER

neviem na čo sa rýpete v minulosti...! čo vam to ako prinesie? absolutne nič... ešte ti mal aj popísať akú kundu mala..! otras!