Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vas nazor na ziarlivost

Príspevok v téme: Vas nazor na ziarlivost
Radsejnic

Ahojte,

Budem rada ak si najdete par minut a napisete vas nazor. Priatel sa so.mnou rozisiel presne pred pol rokom. Verim, ze.moja chyba to neni, stale ale musím nad tym rozmyslat. Pride vam normalne ze sa niekto rozide lebo on žiaril?ok, chapem, vraj sa bal ze.opustim ja jeho a pri tak peknej priatelke to.je tazke, len.co.ma.mrzi on to.nevidi, zo vsetkeho vinni mna a ja sa nedokazem cez.to.dostat. ublizil.mi velmi, no.aj tak.pridu dni.kedy si vycitam, mala.si byt este lepsia?ale ako?:(
Vas nazor : je ok ked chce byt kazdy den s vami? Ja som bola ina, resp. Potrebovala.som.cas aj.na.seba, napr taky beauty vecer :) on naliehal..az kym.neprisiel.zlom.a.nevolal.ze.tu.mam.neakeho chlapa. Sla.som.von a rozpravali.sa.asi.4h. Mal tazky vztah kde bol podvedeny. Chcela som sa rozist pretoze mi neveril odzaciatku,ale.mala.som ho.rada a tak.si vravim ukaz.mu.ze ho.milujes a.stoj pri.nom!!?chyba...bol.tu kazdy den, zacal.tu doslova byvat, ked.som.sla.raz.za.pol.roka.sama.s kamartku.von, zrazu ako.genteman ma.stretol.ze.ma.odvezie. vyzdvihol ma.z prace (mala.som.dve prace) to boli.jedine dve hodiny denne kedy sme.sa.nevideli. dokonca zacal.chodit.aj tam...milovala som ho a naivne.myslela ze je to.nahoda...vela.inych veci az.mi napisal.ex, pisala.som.mu ze.mam stastny vztah a ze som.naplnena. on si.to precital a.namiesto.toho aby bol.rad.ze.rozpravm.o.nom.ako.o.muzovi.zivota mi.nadal, ze si.dohadzujem sex atd..2tyzdne.nato sa.rozpraval.so.svojou mamou,ktora asi neprestrihla pupocnu snuru a ta.mu dala.jasne.najavo ze sa.jej.nepaci že sa.chceme stahovat a ze kedy chce mat.deti a rodinu.Prepacte ale po roku vztahu naozaj.niesom pripravena mat deti alebo rodinu, ja si.musim byt ista...po2 ryzdnoch sa rozisiel, s tym.ze.nase.predstavy o buducnosti sa lisia (haha, mozno tak svorkine) ze.musim stale.mat inych kamaratou,- vsetkych som sa vzdala vazne, obmedzila.som kontakty na minimum.a nakoniec som.ja ta klamarka,.zla, ktora sa pozera spolubyvajucemu na zadok a kamaratovy medzi nohy. Ja som.si vazne.neni nic takeho vwdoma, dala.by som mu prve posledné. Prosim vyjadrite.nazor ak.som urobila.chybu chcem ju vedieť a.skusit.napraviť dakujem.
A bohuzial sa vidime.kazdy den..mna to boli on ma.nechal.vo velmi tazkom.obdobi a este ma.za vsetko vinni...proste to co on rozprava, ja by som.len chcela aby si uvedomil svoju vinu a nie to zhadzoval na.mna...posunula.som hranice moc, nakoniec.mi este vycita.ze.som.sa.zmenila,paradox je.ze.koli.nemu...

Radsejnic

Ahojte,

Diky za nazory..riesim lebo bohuzial nieje mizne aby som sa normalne cez to dostala kedze ho vidam kazdy den. Este mi robi naschvaly a doslova mi dvaa pocitovat ze ja som na vine aha kukaj o.co si prisla :)..lenze po tom ako som tu pisala sa stalo nieco a to je vlastne to ze som prisla na to ako ziarlivost funguje, dozvedela som sa o nom nieco a bohuzial je to podla seba sudim teba _ to za co on obvynival mna robil on sam...ale aj tak sa tvari urazene, jeho rodina mu drzi stranu ano ona je na chybe, len teraz vidim ze to je konecne jedno! Nezasluzi si ma ani minutu mojho volneho casu a po tom co som sa dozvedela som zistila ze moja vina to naozaj nebola... a mozem povedat vsetkym ze ak spozorujete na zaciatku vztahu, co som ja urobila rozist sa hned!!mne nasluboval, ospravedlnil sa a teraz za to.co sa ospravedlnoval a plakal ma nazyva aj tak slapkou. Takze takyto clovek si naozaj vzdy vytvori o vas film akypasuje jemu. Je neschopny a egoisticky na to aby si priznal chybu, pretoze to by ho bolilo a tak radsej vini vas.dakujem za vas cas a nazory ja uz mam oci otvorene :)

WHISPER

prečitala som iba zaciatok
po časť "..sa so mnou rozišiel pred polrokom"

to čo teraz ako riešiš...? minulosť nerieš, ja absolutne neriešim čo bolo pred polrokom...
zavri dvere a chod dalej a neobzeraj sa...

ked to niekto nemá v gebuli v poriadku ze by ta aj doma zamykal koli ziarlivosti za takym debilom nemáš čo banovať...

tutri

*Všetci*
Nie je jednoduché bojovať so žiarlivosťou..Avšak treba si uvedomiť, že žiarlivosť je zbytočná..Žiarlivosťou ničomu nezabránime.

Marunka

Pozri, so žiarlivosťou sa dá VŽDY pracovať. Kto tvrdí, že nie, je len príliš slabý aby so sebou čosi urobil. Ak si bol tvoj partner vedomý toho, že ma tento problém a že robí zle nielen tebe ale najmä sebe, rozchod bol to najlepšie rozhodnutie :) Ja by som síce na jeho mieste urobila všetko pre to, aby som svoju žiarlivosť porazila, ale hold...on sa rozhodol takto. Ver tomu, že sa ti udialo najlepšie ako mohlo. Vzťah, v ktorom si jeden váži svoju slobodu a priestor, a druhý by pre partnera aj do vody skočil a naschvál sa utopil, ak by to mal byť dôkaz lásky, by dlho aj tak nevydržal :)

Mesačný princ

Spravila si všetko, čo si vedela. Len on to nedokázal pochopiť a prijať.

Nie sme všetci rovnakí.

Úprimne? Buď rada, že si sa takého človeka zbavila