ahojte ludia co mate vo zvyku kupovat svojim kolegom na meniny narodeniny aby to nebolo take lacne ale ani prilis drahe? kolegyna ma tento mesiac meniny a fakt neviem s cim jej zablahozelat kavu nepije sladke neje cize ziadna cokolada tak fakt neviem..... poradte :)
čo kupujete kolegom v praci na meniny/narodeniny?
my to mame naopak - ten co oslavuje donesie kolaciky.
a ten co odchadza nosi kolaciky+flasu.
nič, pokial to nie je nejaký blizky človek , že to nie je iba kolega ale kamoš tak možno... ale to skor asi riešiť tak že ist si sadnuť niekam, pozvať ho von... ja som skor za také...
lebo robím vo fabrike s chlapmi a to keby som mala kupovať, kazdemu cudziemu chlapovi,.. čo ani neviem kedy maju narodeniny, meniny, nesledujem kalendár... ked ma niekto sviatok tak ten človek donesie dezert a tak to riešime u nás..
ale aj v bežné dni len tak pre radosť kúpim cukríky a rozdávam kolegom :-) kolegovci to isté...
Mesačny princ
ok, možno tie narodky nemusíme preháňať ale meniny to by bolo troška hlúpe mať kalendár na stole a nepovedať ani slovo dotyčnej + ak s nou vychadza dobre :)
no tie kytice niesu zly napad :-) to by sa jej mohlo pacit :-)
Nedávno som zhliadla nieco ako ovocné kytice a vyzeralo to super chutne. Tým by nepohrdla.
Alebo nejaká sada lepších čajov :)