Menštruácia.

Príspevok v téme: Menštruácia.
Malinka9

Zdravím, Vás.
Chcem sa opýtať, že čo môže byť častou príčinou menštruácie.
Stalo sa mi to už viackrát, brala som hormonálne tabletky, upravilo sa, ale teraz zase sa vrátilo do starých koľají. Mám pocit, akokeby som mala stále vkuse menštruáciu.
Prosím o rady.

Menštruácia od nového roka 2017:
31.12.- 5.1.
2.2. - 7.2.
3.3 - 8.3.
26.3. - 31.3.
19.4. - 24.4.
11.5. - 16.5.
31.5. - zatiaľ 5.6.

Noelinka

Inak výkyvy pár dní max týždeň ešte nič neznamená. Vekom sa cyklus mení. Ine by bolo keby si mala každý 2 mesiac ms takže hkavu si z toho nerob. A keď berieš alebo si brala hormonálne tak to telo ( mozog ) musí najprv prijať, spracovať atd a potrvá pokiaľ sa to da do starých koľají

Malinka9

Johanka25

Tak skôr áno čo sa týka úpravu cyklu. Ale myslím, že nie je normálne mať každých + - 17dní menštruáciu. Tak preto sa pýtam, že čo tak nahle, môže byť.
Žiadné antika, ani atb ani absolútne nič. Od poslednej menštruacie ubehlo len 14 dní a na 15 deň opäť menštruácia..
Som unavená, podraždená,..

Mám 23r.

Noelinka

Kúp si kvapky mastodynon a cyklus budeš mať pravidelný ako nikdy. Dostaneš bez rezeptu. Mne už x krát pomohol

Johanka25

Hmm, tak ten sa berie prave na upravu cyklu.
A určoval ti gynekolog hladiny hormonov počas jednotlivých faz cyklu v čase ked ho už neužívaš? Ide o to, že napr. sestra mala rovnaky problem a lekar jej povedal,že proste v cykle jej neprebehne ovulácia preto ho mala taky aký bol na podporu žlteho telieska brala Lutenyl s kt. je teraz aj problem lebo sa prestava vyrabat.

Určite je doležite stanoviť tie hodnoty.

Johanka25

Aké hormóny? Antiku alebo Norethiseron? Tie druhe by to vysvetlovali ale ani nie tak caste kramy ako nepravidelny cyklus a ak boli uzivane nespravne tak zvykne sa predlzit cyklus.
Neuzivala si tiez ATB?