Vzhľad sebavedomie

Príspevok v téme: Vzhľad sebavedomie
Nezaujimavy

Ahojte.

Potrebujem sa vyrozprávať takto anonymne. Môj problém už začína byť pomaly psychický. Mám 30 rokov, no žiadny výhľad na vzťah. Keď som mal 20 tak ma to neštvalo ako teraz. Môj problém je v mojom vzhľade. Na svoj vek vyzerám strašne ne-mužne - skôr ako chlapec než muž. Mám 170 a 68kg a aj jemnejší hlas, žiadne široké ramená, nosím okuliare (aj keď nechcem ale vyzerám ako slušák). Najhoršie je že už neznášam aj ja sám seba kvôli tomu všetkému. Cez internet som si vždy dobre pokecal, no keď som sa naživo stretol s nejakým dievčaťom, tak som vždy vycítil nezáujem i keď som nič nezmenil na svojom prejave net - realita. Vždy to skončilo tak že mi žena po stretnutí napísala niečo v znení: ahoj si skvelý chalan, ale vyjasnime si to na začiatku aby si sa netrápil - sme kamoši. A to som jej ani nepovedal hneď na prvom stretnutí že s ňou chcem niečo mať. Proste postupne mi klesá sebavedomie. Neznášam na sebe že dobre nevidím (nosím okuliare), že som menší útlejší. Baví ma bicyklovanie a turistika, tak sa aspon tomu venujem aby mi nešiblo z toho úplne a inak len práca a domov a dokola. A tak v duchu závidím kamošom, ktorí vlastne nerobia nič iné ako ja, no ženy na nich vždy leteli. Majú hrubší hlas, sú väčší a mužskejší. Donedávna som si to nevšímal, ale viem že je to tak. Už neviem čo mám robiť.

Kontrol0r

Som na tom rovnako. Fyzicky aj psychicky. A aj mňa baví turistika a cyklistika :D Pred rokom abo dvoma som tu tiež takto písal. A čo sa zmenilo? Nič, začal som pracovať a tak sa naplno venujem turistike a foteniu. Dievča som nikdy nemal a ani ma žiadna nechcela. Tak čo už hlavne treba robiť čo nás napĺňa. Len človek začne byť dosť egoistický a odmeraný k ľuďom, keď celý život je sám.

Nezaujimavy

No viera v Boha, popravde nikdy som neveril v Boha. Jediné k čomu to je, že človek prestane možno byť aktívny, zakryje si oči pred skutočnostou. Podla mňa poväčšine ľudia veriaci, sú iba čakajúci a dúfajúci a ja taký nechcem byť. K tomu aby sme boli lepší nepotrebujeme Boha alebo kostol, ale svoje rozhodnutie a konanie...

Ďakujem za rady, skúsim niečo robiť so sebou.

a_dr1a

Ahoj. Mal by si na sebe trosku popracovat. Fyzicky aj psychicky. Ale hlavne kvoli sebe a nie aby si daku splasil a zbalil.
Pises, ze fittko nemusis a nebavi ta. Tak potom nefnukaj nad svojou postavou prditka ked si hnily pre zmenu aj nieco urobit. Myslis ze Sagan len bicykluje?? Jasne ze ma kondicne treningy a aj fittko. Vsak sa dalej prechadzaj a bicykluj. Ale tak z toho svaly nenaberies a budes stale rovnaky. Takze k svojim konickom pridaj aj fittko alebo manualne makaj (stavba zahrada manualne fyzicky narocnejsia praca).
Okuliare nie su az taky problem. Niekto je v nich dokonca krajsi pritazlivejsi nez bez nich. Ale tak teda ries to. Operaciou laserom ai. A mas po probleme.
Porad sa s niekym, ako zmenit k lepsiemu vyzor vzhlad a aj satnik. Mozno nieco s vlasmi ucesom urob, nechaj si bradu ci aspon zarasteny bud, maj strnisko. Je to pekne sexy a budes aj starsie muznejsie vyzerat. Dalej ries oblecenie obuv a doplnky tiez vela urobia.
A hlavne vyberaj si baby k sebe. Dake missky manekynky namyslene bud ulovis na prachy alebo na vyzor. Ak nemas ani jedno tak si hladaj primeranu k sebe. Vsak ty tiez nie si ziadny manekyn tak sa kukni do zrkadla a hladaj si hlavne normalnu prijemnu milu sympatacku a nesnivaj o kraskach, ktore ti hned daju najavo ze nemas u nich ziadne sance. Proste si obycajny normalny priemerny chlap tak nelietaj privysoko. Casto sa hlavne u muzov stretavam s privysokymi narokmi na zeny. Ze muzi nemaju ani vyzor vzdelanie peniaze, vyzeraju neraz hrozne, 5chlpov na hlave miesto vlasov, pivne brucho, byvaju u mamy, obliekaju sa ako bezdomovci ale maju naroky na zeny aby mala vyzor postavu missky, este aby bola dobra sikovna mila prachata, drzala hubu a krok, v posteli aby bola ako pornoherecka, varila ako sefkucharka ai ai. Cize ziadna sebareflexia u chlapov ako keby nefungovala a naozaj by sa mnohe zeny mali ucit sebavedomiu od muzov.
A skus aj rozne skupiny spolky. Rad chodis do prirody tak skus daky turisticky oddiel. Byva tam mix muzov aj zien, starsi mladsi ai. Kedze bicyklujes tak byvaju aj rozne cyklo skupiny na FB ai. Podla tvojho opisu by si aj v kostole daku nasiel pre seba) vsak nie daku fanaticku, ale proste byvaju rozne stretka nabozenskej mladeze mladych, festivaly. Taketo skor pozeraju na tvoje vnutorne hodnoty, aky si clovek ake mas srdce ai, nez na fasadu vyzor.

lLily

nikto s tebou nebude len preto, ze to sam so sebou uz nevydrzis a nenavidis pre to zivot - mozno iba ak ktosi tak tebe podobny

Tomas12345

Mne v tomto velmi pomohla viera v boha. Dakedy som tiez chcel mat babu ale nemohol som ju mať tak som si povedal že kašlem na baby jedine co pre mna je podstatne je uprimna silna viera v boha ta mi dava take stastie a pokoj na dusu ze nepotrebujem ziadnu babu ku stastiu :)

nezaujimavy

Tak mna nebavy chodit do fitka, ale na bike...Proste nemam vztach k tomu sediet hodinu a tlačiť činky...Proste normalne sa stravujem niesom tučny, radsej bicyklujem alebo si zabeham - pri tom aspon vidim kus krajiny...Len pride mi to všetko tak že som nezaujimavy taky aky som :-( Na jednej strane všetci hovoria buď sám sebou, na druhej strane vidim že mi to nepomaha...Su asi ludia čo su tu zbytočni a nie to ešte aby boli šťastni...Vždy som sa snažil byť k druhym normalny, ale človek to tak dlho nevydrži ked neciti nikde spatnu reakciu...proste nenavidim už život

MalyDuch

Možno len tie ženy ťa nevedia dostatočne oceniť, a aj preto vnímaš seba samého tak negatívne. Inak mať problém so svojim zovňajškom je dnes až príliš bežné. Nemali by sme sa tým toľko zaoberať, škodí nám to :/

jakubbb

Matyo: "musis sa naucit byt sebavedomy", co to znamena byt sebavedomy?, skor by som povedal netisnut sa tej babe do prdele..ak ma chce tak ok ak nie tak bye bye..nebude sa hadam pretvarovat

Matyo

Jednoducho lovíš v nesprávnych vodách. Pravdepodobne budeš "nerd" a musíš si teda vyberať ženy "nerdky", lebo iné ťa aj tak nebudú chcieť o čom sa vlastne presvedčuješ vo svojom živote. Tvoj vzhľad sa zmeniť nedá, musíš sa naučiť byť sebavedomý aj keď nevyzeráš ako Hercules.