Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chceš súdiť iných? začni od seba!

Príspevok v téme: chceš súdiť iných? začni od seba!
ipanema

ahojte...lezie mi na nervy keď vidím všade na internete, ako ľudia posudzujú,,,ten je taký, henta taká...vysmievajú sa, poučujú, trepú sprostosti...čo je každý z Vás Boh že môžte súdiť ľudí aj keď len virtuálne???mal by sa každý občas zamyslieť a pozrieť sám na seba...napr. páča sa min ženy z klanu kardashian...sú krásne, trendy, úspešné ( aj keď vieme prečo), majú štýl...a závistlivý hejteri im nakladajú len preto, lebo nikdy nedosiahnú to čo oni... je smutné že ľudia nedoprajú ľuďom, že nevieme vzdať niekomu kompliment a radšej kritizujeme len aby sme mali čo najviac lajkov na komentári...neviem kde žijem ale rada by som sa vrátila do čias, keď neexistoval internet... :(

Kycera

Ipanema,
myslím si, že si nesprávne vyčasovala slovesá!
Tvoja téma mala znieť takto : "CHCEM súdiť iných? ZAČNEM od seba!" ; )

lLily

BJ2, ty by si vsetko len umlcoval a (z)mazal...kvoli tomu je tusim na televizore aj gombik, ktorym sa da vypnut, ide to v pohode aj cez ovladac.

lLily

najsmensneji mi pridu ti, ktoru uz v uvodnom prispevku napisu nejaku vlasnot, podla ktorej sudia-oznackuju cloveka, ktore ho chcu v danej teme preberat, kydat nanho a potom sa divia, ked sa to obrti proti nim a ktosi zacne kydat na nich. To su typicki blbci par excellence.

BJ 2

vega2- televizor treba v tejto dobe umlcat, aby nesiril ten hnus na deti. dobre ti radim, zbav sa toho, som uz 6 rokov stastne odputany od televizora a nelutujem.

vega 2

ipanema, ja prave aj som za to, aby ludia sudili, lebo opak je tolerancia, a ako sa tlaci kazdemu do hlav, a do kultur, ak to pojde takto dalej, tak sa zacne tolerovat aj sex na verejnosti, tolerovat oko za oko... tolerovanie oplzlich reklam v tv, uz aj su reklami komentujuce rovno o pohlavnych organoch, a ja sa uz len az hambim pred malymi detmi, co to davaju cez jasny den v tv,, s toleranciou vo svete sa to uz prehana, a prave som za to, nech len kazdy sudi, nech si nerobi kazdy co len chce, a nik mu nato nic nepovie....... a vsak spominas inu sferu, lajkovanie, pises, ze ludia nedopraju druhemu stastie,,, no vezmi si, ak mas aj led len par super kamosiek, surodencov, ukazes im fotku v mobile s manzelom, aky ste zamilovany.... tak ocakavas kladne reakcie,, a vo svete vyrtuality je to o lajkoch,, praveze praju, napr niekto si spravi paradny dezertik, cvakne, da to na net ukazat kamosom,, tak vseci co im to lajkli, tak praju,, takze nie ze sa druhym nepraje,, ide o to ako si veci vysvetlujes, a trochu zachadzas do negativnych postojoch,, alebo si vytiahla len spicku zleho, a vsetko ostatne, to dobre si nevsimas...,,, kusocek pozmen svoje myslenie :P

retard

Ja si môžem súdiť/kritizovať/hejtovať koho chcem, neviem prečo ľudia dookola vypisujú tie nezmysly ako, "nesúď, lebo budeš súdený" a podobné priblbé frázy, zapoj tam ešte, "karmu" a si kompletná.

ipanema

presne súhlasím! somm mladá baba, slušná matka a moj život sa nezakladá na to aby ludia vedeli čo som jedla kde a ským som bola a čo som mala oblečené...milujem módu, trendy, make up ale ako jedna z mála si nezakladám na tom aby ma ludia hodnotili podla lajkov...preto nemám absolútne žiadne soc. siete...nerada pozerám a čítam komentáre ktoré píšu zakomlexovaný ľudia ktorý chorobne závidia a nemajú sebavedomie...je smutné ako ludia trpia v dnešnej dobe nakazov soc. sieti...žiju vymyslenéinstagramové a neviem aké životy a pri tom strácajú pojem o realite a o správnych hodnotách ... :/

lLily

nech si kazdy trepe co len chce (aj to tak vsetci do jedneho robia), no nikto neni povinny to tolerovat

neviem kto vymyslel lajky, no muselo mu dobre drbat, tak ako vsetkym, ktori ich davaju a stazuju sa na ne