Pomoc s počítačom

Príspevok v téme: Pomoc s počítačom
Ivett29

Moj pocitac z nicoho nic ked ho zapnem zacne sa sam restartovat potom mi ukaze ze mam vybrat jszyk klavesnice a potom bis vypnut alebo moznosti pri ktorych ma bzdy vrati spat ... prosim co mam robit moj kamarat mi vravel ze mam stlacit to posledne dolu vpravo a zemozno mi to potom vymaze moje subory .. nke ze by skm bola pocitacovy neandrtalec ale neviem sa pohnut odtialto ... (kedze to nie je ochorenie musela som vybrat kategoriu osobne problemy)

anicka89

to vyzerá na vírus, najlepšie by bolo, aby si sa obrátila na niekoho, kto ti to skontroluje, nech sa ti nepoškodia súbory, ak tam nejaké máš.

timmny

Mal som veľmi podobnú skúsenosť: počítač sa po zapnutí točil v reštartoch a stále ma hodil na výber klávesnice a späť. U mňa to nakoniec nebola „hlúpa“ chyba, ale poškodený štart Windowsu po výpadku elektriny. Kým som čokoľvek potvrdil dole vpravo, najprv som si zálohoval dáta (vybral som disk a pripojil ho k inému PC), lebo niektoré voľby vedia súbory zmazať. Skúsil som „Oprava pri spustení“, potom Núdzový režim a kontrolu disku; až keď to nepomohlo, riešil som reset bez vymazania osobných súborov. Ak sa k dátam dostaneš, dokumenty si vieš rýchlo upratať a upraviť aj online, napríklad cez pdfguru.com . Dôležité je neklikať naslepo, skontrolovať bootovanie v BIOSe a ak treba, obrátiť sa na servis – často ide len o softvérový problém, nie koniec počítača.

max15

Ešte som sa s takou situáciou nestretol ale ja by som dal system restore (ak má tvoj počítač nejaké body obnovenia). Inak, čo si robila predtým než sa ti toto začalo diať?