Laska a sex = da sa to oddelit?

Príspevok v téme: Laska a sex = da sa to oddelit?
Leyla090

Ahojte,

zaujimal by ma nazor muzov ci zien nato ako vnimate sex a lasku a ci by ste vedeli mat sex c clovekom ktoreho dlhsie poznate a rozumiete si aj povahovo bez toho aby ste sa citovo naviazali. Som vydata 6 rokov a stretla som chlapa, ktory je tiez zenaty, neskutocne ma sexualne pritahuje, spavame spolu no nie som na neho citovo naviazana, ani on na mna. Mame sa radi ako kamarati a hrozne nas bavi ta vasen, ktora sa v manzelstve po rokoch vytrati... No manzela milujem, neopustila by som ho kvoli tomuto vasnivemu romaniku, nejako to viem v hlave oddelit. Viem, ze to nie je spravne a moralne a ze sa spravam ako stetka. Je to aj nefer kvoli manzelovi, ktory o nicom nevie. Chapem tomu vsetkemu. No ta vasen je taka silna, ze si neviem pomoct... Stalo sa vam nieco take niekedy? Nenaviazali ste sa neskor? Akurat sa velmi bojim, ze mi nato cele manzel pride a nechcela by som o nho prist nikdy, v tom mma jasno, ze manzela milujem a chcel byt s nim do konca zivota... bolo by najlepsie s tym skoncovat podla vas? Ja cakam, ze nas ta vase prejde, skonci sa to samo a zostaneme kamarati a vsetko bude ok. Neviem vsak co s tym robit. Pre mna je to skor take dobrodruzstvo po rokoch s jednym clovekom...

cista laska

Nevedela by som mať sex bez lásky. Nedá sa to oddeliť.

Čo prežívaš, je telesná žiadostivosť, ktorá je sebecká, čiže zameraná na uspokojenie vlastných sexuálnych túžob bez ohľadu na dobro vášho manželstva. Berieš, čo sa ponúka, lebo ti to robí dobre a nechceš myslieť na to, že tým vrážaš kôl do vzťahu s manželom. Lebo mať s mužom pohlavný styk znamená hovoriť mu svojím telom: som iba tvoja, navždy, milujem ťa a preto sa ti úplne darúvam, nič si nenechávam pre seba. Moje telo je darom pre teba a tvoje telo je darom pre mňa. A čestná a úprimná žena svojim telom hovorí mužovi to isté, čo mu hovorí aj perami. Nemožno manželovi hovoriť milujem ťa a nikdy ťa neopustím, a pritom spávať s iným. To nejde. Nečuduj sa svojim pocitom, že sa cítiš ako ľahká žena. Tvoje svedomie ti signalizuje, že robíš zle, lebo rušíš manželský sľub a manžela klameš. Manželia sú dvaja v jednom tele. Mimomanželským stykom túto jednotu s manželom trháš.

Čo robiť? Vášeň je možno silná, ale nemožno sa na ňu vyhovárať. Okrem citov máš totiž aj rozum a slobodnú vôľu. Môžeš sa slobodne rozhodnúť, že aj keď ťa ten milenec priťahuje, prerušíš s ním všetky kontakty. Nikto ťa nenúti si s ním volať, sa s ním stretávať, si slobodná, aby si sa mu začala vyhýbať alebo mu jednoducho povedala, že je koniec.

O manžela nechceš prísť, lebo ho vraj miluješ a bojíš sa, že ti na to príde. Je to z tvojej strany veľmi sebecké! Užívaš si s iným, klameš manžela, chceš ho držať v nevedomosti a tak si ho pri sebe udržať. To znie ako manipulácia! Milovať znamená priať druhému dobro. Je pre tvojho manžela dobrom mať ženu, ktorá ho podvádza s iným? Bude sa tešiť, keď na to príde? Alebo sa bude cítiť ponížený a ako paroháč? Nebrala si si ho s tým, že ho chceš urobiť šťastným? Urobilo by teba šťastnou, keby toto robil manžel tebe?

Chceš čakať, kým vás to s milencom prejde? Veď vy si tú vášeň užívate a každým stykom sa k sebe viac pripútavate. Že dobrodružstvo? A čo tak začať prežívať dobrodružstvo s manželom?
Skoncuj s mileneckým vzťahom a začni pracovať na prebudení vzájomnej vášne s manželom. Manžela si si vybrala na to, aby uspokojoval tvoje sexuálne potreby. On a nikto iný. Manželský vzťah je vzťah exkluzívny - to, čo v sexualite prežívam s tebou, nemôžem a ani nechcem prežívať s iným, lebo ťa milujem. Preto je nevera podvod! Skoncuj s tým, aby si sa mohla opäť pozerať do zrkadla!

Angelika3

Kebyže žiješ s tým chlapom s ktorým iba spávaš, tiež sa časom vášeň vytratí. To by si si medzitým narazila ďalšieho a ďalšieho? Neviem, či svojho chlapa miluješ, keď ho dokážeš podvádzať. To ti nie je z toho zle?