Ahojte,
zaujimal by ma nazor muzov ci zien nato ako vnimate sex a lasku a ci by ste vedeli mat sex c clovekom ktoreho dlhsie poznate a rozumiete si aj povahovo bez toho aby ste sa citovo naviazali. Som vydata 6 rokov a stretla som chlapa, ktory je tiez zenaty, neskutocne ma sexualne pritahuje, spavame spolu no nie som na neho citovo naviazana, ani on na mna. Mame sa radi ako kamarati a hrozne nas bavi ta vasen, ktora sa v manzelstve po rokoch vytrati... No manzela milujem, neopustila by som ho kvoli tomuto vasnivemu romaniku, nejako to viem v hlave oddelit. Viem, ze to nie je spravne a moralne a ze sa spravam ako stetka. Je to aj nefer kvoli manzelovi, ktory o nicom nevie. Chapem tomu vsetkemu. No ta vasen je taka silna, ze si neviem pomoct... Stalo sa vam nieco take niekedy? Nenaviazali ste sa neskor? Akurat sa velmi bojim, ze mi nato cele manzel pride a nechcela by som o nho prist nikdy, v tom mma jasno, ze manzela milujem a chcel byt s nim do konca zivota... bolo by najlepsie s tym skoncovat podla vas? Ja cakam, ze nas ta vase prejde, skonci sa to samo a zostaneme kamarati a vsetko bude ok. Neviem vsak co s tym robit. Pre mna je to skor take dobrodruzstvo po rokoch s jednym clovekom...