Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

DEPRESIA, UZKOST, FOBIA, PRAZDNOTA, PANIKA,

Príspevok v téme: DEPRESIA, UZKOST, FOBIA, PRAZDNOTA, PANIKA,
acodalej

Prosim...nelutujte ma ale ani tu na mna nechodte s motivacnyi citatmi či rečami že by ste ma prefackali...mam dost ubolene telo z depresie. Potrebujem si s niekym pisat. Neviem ako sa so všetkym vysporiadat. Odkedy sa zobudim mam uzkost a zachvaty takto to trva už dlho...ta uzkost je permanentna a vysava zo mna všetok život, mam strach zo všetkeho, mam strach vyjst von do realneho sveta, mam strach z ludi, z toho čo bude, mam strach. Ten vystrieda často depresia a chronicky pocit prazdnoty...momentalne ma ta depresia ubija, neviem či si chcem vyrhat vlasy alebo len plakat potichu. Už niekolko dni premyslam že to ukončim...a nad tym že sa nechcem takto trapit v buducnosti, aj ked sa z toho dostanem a vrati sa to spat, už nechcem. Potom dostanem par svetlych chvilok a poviem si že to znova dam a postavim sa na nohy. Stracam priatelov, mam len 20rokov, prestavam chodiť medzi ludi, som iba doma, nechcem sa s nikym už ani rozpravat. Citim sa strasne prazdno a zbytocne a bez lasky, nič mi nedava zmysel ani do buducnosti, nevidim nič pekné, neviem sa tesit a uprimne smiat už neviem ake to je. Bola som ina par rokov dozadu..dokonca aj dva roky dozadu cestovala som, mala priatelov, chodila von, nebala sa ludi, ničoho, bola som uplne ina. Nemam nikoho komu to môžem povedať...velmi ma to boli, neviem to slovami ani opisat. Už som par x prekonala taketo obdobie...ale tato depresia, nepriala by som nikomu...ked si uvedomim ako zvyknu ludia len tak trafit ...že ach mam depresiu aj ja som to niekedy len tak povedala....vacsinou je to hlupost. Bohužiaľ teraz naozaj viem čo to je...a chcem z toho von, ale som unavená a nevladzem s tym bojovat...presla som si stavmi kedy som mala už aj paranoje a hlasy v hlave, ktore mi vraveli že som zbytocna a nikto ma nema rada...nastastie vraj nemam schizofreniu..ale bolo to hrozne. Depersonalizacia, derealizacia...ta prazdnota..strach takmer uplne zo vsetkeho ta depresia a panicke zacchvaty spolu, ja neviem ako si pomoct...je toho na mna vela ked sa to takto všetko nakopilo. Nemyslite si že som looser čo s anikdy o nič nepokusil...Mala som ciele ako mlady človek ktore som dosiahla nesedela som na zadku, mala som ambicie, veci čo ma bavili... Postupom času, som sa ale vnutri rozpadla a aj môj zivot sa rozpada. O tyžden mam stretnutie s psychiatrickou no musim to vydrzat. Prepacte neviem čo čakam od vas...snad mi len pomohlo to niekde napisat.

Alicia Khelly

Som tak šťastný, že moja mama dostala pôžičku dnes od súkromnej úverovej spoločnosti khumalobarrister@gmail.com teraz sa môžeme vrátiť do školy, prosím, matka Cynthia tiež pokúsiť komunikovať s nimi o svoje pôžičky, pretože moja mamička tiež povedal, budete potrebovať významný naliehavá osobné pôžičku. Ďakujem S pozdravom Aliciu.

Romielo

Tomas som velmi rad ze sa vies tak otvorene podelit o svoju vieru, vyborny prispevok. Cim viac tu budes take pisat, tym lepsie. Boh 100% existuje, ja sam by som o toma, o konkretnych dokazoch, doslova zazrakoch z mojho zivota, napisat knihu. Len tak dalej

Romielo

Tomas som velmi rad ze sa vies tak otvorene podelit o svoju vieru, vyborny prispevok. Cim viac tu budes take pisat, tym lepsie. Boh 100% existuje,

Tomas12345

Napis my na mail tomas55555@centrum.cz a tam mozme pokecat.

Inak velmi by ti pomohla viera v boha . Hovorim z vlastnej skusenosti . tiez som mal silne depky lebo som v podstate nic v zivote nemal. Bol som chory, skaredy, bez kamaratov , rodicia ma nechapali , nemal som nikdy babu. Dost som sa kvoli tomuto citil zle. Ale potom som sa nastastie obratil na vieru v boha . Studoval som ci boh naozaj existuje cital rozne clanky, stranky, zazil vlastne zazitky a dospel som k tomu ze naozaj existuje. Taktiez som cital jednu stranku pravdivy popis sveta a ta ma len utvrdila v mojej viere. Skratka kazdy den som sa zameriaval bohu a studoval rozne l krestanske literatury a kazdyn dnom moja viera rastla viac a viac. Teraz som stále chorý trpim arytmiami na ktore beriem lieky, som skaredy , nemam kamaratov a ani babu ale vies co ? vobec ale vobec my to nevadi ! Mam predsa svoju silnu vieru v boha a ta ma robi velmi velmi stastnym dava radost a zmysel do zivota do kazdeho jedneho dna. Poviem ti je to velmi krasny pocit .Napis a popíšeme :)

tigrica112

Z tvojho príspevku ma až mrazí. Vidím, že si prežívaš to isté čo ja dávnejšie. Chcem ti len napísať, že neboj sa niesi v tom sama. Strašne veľa ľudí aj mladých ako my si týmto prechádza. Nad samovraždou ani neuvažuj, tá ti nepomôže. Tieto stavy musíš prekonať v tomto živote, inak sa ti presunú do ďaľšieho. Je to lekcia. Ak ju prekonáš budeš silnejšia. Nikto ti nedá presný návod ako sa toho zbaviť, musíš nájsť vlastnú cestu. Viem si na pokraji síl a bojíš sa, že už nikdy to neprejde. Ale prejde ver mi ! Len si musíš veľa vecí uvedomiť, zvážiť, možno potrebuješ zažiť niaky zlom, možno zmeniť od základov celý svoj život. Nič nejde hneď, je to dlhá cesta. Tiež na sebe pracujem. Pamätaj však, že toto nie je choroba, všetko vzniká aj končí v našom vnútri. Tam hľadaj príčinu. Držím ti palce a prajem veľa síl do boja !

tojejedno

Ahoj, mam tolko co ty- 21 a prezivam nieco velmi podobne. Mam inu diagnozu ale depresia, uzkosti, fobie, prazdnota aj panika su mi velmi zname. Ak chces a pomoze ti to, mozme si spolu pisat.