Ahojte, potrebovala by som poradit. Asi takto pred rokom som zazila velky stres- ukoncenie VS,nevedomost ze co teraz, choroba blizkeho v rodine, sama som mala zaseknuty krcny stavec a hrozne bolesti hlavy a oka, celkovo z toho celeho som dostala uzkosti a zila som v permanentom strese hocico robit, nebola som schopna nic, nebavilo ma zit. Myslela som si, ze to prejde atd ale ked som schudla 10kg za necely mesiac a stale to neprechadzalo, uz ked sa mi aj stavec odblokoval ale stale som zila v strese ze sa to vrati, ze sa nieco udeje, proste strach. Tak som navstivila psychologicku, naucila ma dychacie techniky a potvrdila teda ze su to uzkosti.. Este cele leto nejak som sa z toho dostavala.. Odvtedy ale nemam vobec chut na sex. Mam priatela 3roky, bol pri mne, pomahal mi...no posledne tyzdne uz len pocuvam ze by chcel, ze som ako lad atd. Ked mi to povie je mi este horsie z toho. Sama som sa tym uz predtym trapila,ze co je to so mnou, dovtedy vsetko byvalo v poriadku. Ked som mu povedala ze nech skusi ist na to romanticky (masaz, dlhsia predohra) ze mozno tym sa to zlepsi, tak sa radsej na to on vykasle. Spavame spolu obcas (1-2x do mesiaca) vacsinou odzadu, vacsinou z toho nic nemam a pretrpim si to,da sa povedat a vzdy potom sa citim ako handra. Neviem co dalej robit, ked uz mi to zacal takto vyhadzovat. Nemate niekto podobne skusenosti, ci uz ako zena alebo ako partner?
Nechuť na sex
dakedy som si aj ja vravela ze ked nechcem sex je chyba vo mne
ALE, vzdy za to mohlo podvedomie, ked nieco nieje v poriadku, ked sa pre nieco bojis, mozno uz tolko myslis na to, ze ten sex nechces, ze ho naozaj nechces
pokial si predtym takyto problem nemala (ze by bola daka sexualita proste v tebe) myslim si, ze by to bolo zdravotne alebo psychicke :)
Áno. Aj ja som si to vravela, len pruser je v tom ze naozaj vo vsetkom ostatnom je to super. Citim v nom oporu, je to proste ako ma byt, len co sa tyka toho sexu no. Ono mozno vzdy to bolo viac z jeho strany dominantnejsie a vravela som mu ze to moja salka kavy nie je....
Uvedomujem si na druhej strane, ze bez toho vztah nemoze fungovat... Ked som sa este davnejsie rozpravala s nim, co sa mi nepaci co ano, vydrzalo to chvilu a potom stare kolaje. Proste v tomto kompromis asi neexistuje. Tak neviem naozaj co robit :(
Ak si mu povedala to s tou predohrou a takto sa zachoval, tak to je idiot - nič v zlom!
Možno podvedome cítiš, že niečo nie je v poriadku, preto s ním ,,nechceš,, mať sex!
Niekedy je intuícia veľmi dôležitá.
Mňa by milovanie s partnerkou nebavilo, ak by ona z toho nič nemala.
To by bolo načo dobré???