Zdravím,chcel by som vás požiadať o radu,a chcel by som počuť váš názor.. Predom upozorňujem,že toto priznanie je o kamarátoch ktorí sa berú ako súrodenci,takže koho to nezaujíma,nemusíte to čítať.. Takže Ahoj,chcel som vás požiadať o názor.. Ide o to, že pred rokom som spoznal na hre jedno dievča.. Zo začiatku sme spolu hrali v priemere asi každé 3 dni.. Po čase,sa nám hralo dobre,tak sme hrali každý deň.. Tak to pokračovalo až do zimy. No v zime,ju nechal priateľ.. Začali sme si písať,a písali sme si 3-5 hodín v kuse.. Utešoval som ju,podporoval som ju a bol som tu stále pre ňu.. Nejako sa z toho dostala,poďakovala mi a tak sa začal náš "súrodenecký vzťah" Všetko bolo super,písali sme si celé dni.. No,potom si našla priateľa.. Na mňa mala čo raz menej času,ale chápal som to a nerobil som z toho vedu. Ale zhruba pred 5-6 mesiacmi to začalo rásť do takého extrému. že už sa mi neozve ani za 4 dni... Som tu stále pre ňu,dal som si spraviť data,cez noc si nechávam mobil pri hlave,aby som počul správu ak by písala.. (poviete si že no a ? Nič extra si nezrobil,ale je to aspoň dôkaz toho,že som tu ozaj stále pre ňu.. ) No,ona si "nedokáže" nájsť čas.. Vraj že stále niečo robí.. Pritom ju vidím na internete,vidím že pridala veci na Insta,vidím že je na hre,ale nenapíše mi.. Viem že hra je pre ňu dôležitá,pretože sa tam odreaguje a "zbaví" sa dočasne stresu.. Ale myslím si,že ak má čas na hru,mala by mať čas na to,aby mi napísala sprosté "Dobré ráno" Nuž,ona si ten čas nevie nájsť.. Samozrejme sa mi potom stále ospravedlňuje,že prepáč nemala som čas lebo mám toho veľa,prepáč bol tu priateľ atď.. Chápem,že cez víkend má priateľa u seba doma,tak mi nenapíše.. Hoci si myslím že by ju tie 3 sekundy nezabili,ale budiš.. A neviem čo mám robiť. Nechcem to ukončiť,pretože som si staršiu sestru vždycky želal.. A ona je super,len nemá čas.. Už takmer nikdy.. Píše mi,že sa to zmení,ako ma ľúbi,že som najlepší brat na svete a pod.. Ale už si pomaly začínam myslieť že to píše len aby ma "upokojila".. A tak sa pýtam,čo si o tom myslíte ? Mali ste podobnú skúsenosť,čo ste spravili ? Ďakujem každému,kto to dočítal až sem.. Pardon že je to také dlhe.. A pre tých,ktorí si chcú robiť srandu,mám 15. Tak ešte raz ďakujem..
Kamaráti-Súrodenci
Sevrin, kazdy clovek sa v prvom rade venuje tomu najblizsiemu a brat nikdy taky level nedosiahne. Iluzia sesterskej lasky je sice pekna vec, ale ani realna sestra by sa nenechala obmedzovat bratom kvoli muzovi svojho zivota nech uz by ho akokolvek lubila. Tomu sa ako niet co divit.
Noo..osobne sa nepoznáte...potom sa nepoznáte vôbec, lebo aj keď si to možno myslíš, vzťah založený na písaní si, nie je skutočný vzťah...nemôžeš očakávať, že vydrží...Mali by ste sa stretnúť keď tak...ako môžete byť ako súrodenci, keď ste sa nestretli poriadne? Viem, píšete si, máte pocit, že o sebe viete VŠETKO. Ale NIČ nie je nad osobný kontakt...v skutočnosti môžete byť úplne iní. V reále môže to byť iné. Keď si ľudia píšu, tak si premyslia čo napíšu aby to vyznelo fajn, milo, sladko, aby to daného uspokojilo...ale to je niekedy klam..keď sa s človekom rozprávaš tak spoznáš, či ti klame, naťahuje ťa, alebo to myslí vážne...
Na tvojom mieste si dám pauzu...teraz je to ešte ťažké, ale ja to poznám a po pauze na ňu postupne prestaneš myslieť. Daj si napríklad, že jej nenapíšeš 3 týždne a keď ti ona napíše tak uvidíš, že má záujem ešte o kontakt nejaký...navrhla by som stretnutie a otvorene sa porozprávala a keď by to išlo smerom ku koncu tak si povedala také to zbohom, prajem ti veľa šťastia, niekedy môžeme skočiť na kávu, ale asi sa nám teraz cesty rozdeľujú...v zmysle ako písal mesačný princ.
Ujasni si hlavne v svojej hlave, či ju máš vážne rád ako sestru, alebo k nej cítiš niečo viac, ale potláčaš to...vieš raz som čítala:Medzi mužom a ženou môže byť priateľstvo, ale v istom bode sa do seba zaľúbia....Možno dočasne, možno v nesprávnom čase, možno neskoro, možno navždy...ale čítala som aj: KAMARÁTSTVO JE OBČAS VIAC AKO VZŤAH.
Ujasni si, čo presne k nej cítiš. To je bod 1. Bod 2...ujasni si čo k tebe cíti ona...keď je tu zhoda...Bod 3..ujasnite si, ako to bude ďalej...
Veľa šťastia. ;-)
aj tak si myslim ze si do nej zalubeny az po uši....
Ano,máte pravdu. Ale ona sama mi vravela,že nič také sa nedeje...
mozno jej novy Priatel zakazuje ti pisat.Mne by vadilo a moc keby si moja priatelka pise cele dni z druhym muzom....
Ženy sú také bežne skoro všetky. Ak si nájdu chlapa a ten je pre ne všetkým, tak dokážu pre neho všetko obetovať. Kamarátov aj "súrodencov". Ber to ako fakt.
Našla si frajera, ten je pre ňu všetkým, s ostatnými spálila mosty. Nie je jediná.
preco by nemala mat na hru cas? mozno len nema chut s tebou cosi zdielat, ked ma teraz frajera s ktorym toho zdiela ovela viac, nie?
asi ju trapia vycitky, ze sa ti tak uz nevenuje, bo nema na teba uz tolko casu a citi sa byt do toho tlacena
neviem co od nej chces, slusnost, zaujem? teraz ten zaujem smeruje inam
Tu ide o to,že ona mi píše ako ma má rada a pod. ale nemá čas. Ozve sa raz za 2-3 dni. Ale na hru má čas.. To ma mrzí. A keď som jej to povedal,tak povedala že ju to mrzí,a vie to... Ale neviem čo robiť ďalej.. Osobne sa nepoznáme,a písať sme si tak veľmi nepísali.. Zo začiatku áno,ale už asi 5 mesiacov robí to,že sa ozve raz za pár dni.. A neviem čo s tým.. Keď som jej navrhol aby sme si dali "pauzu",tak mi povedala že to nechce,bojí sa že o mňa príde a že všetko napraví..
mna by tiez nebavilo rozvijat nejaky vztah s muzom typu "brat"....napisala by som mu mozno tak raz za polrok - sak uz o sebe vsetko vieme a nema sa to "kam" dalej posuvat
ked sa dopisovanie zmeni v povinnost, tak je najvyssi cas s tym prestat ci dat si neikolkomesacnu prestavku...potom si mozno budete mat viac co povedat, bo medzitym sa co-to mozno i zmeni