Čo sa naučím to zabudnem

Príspevok v téme: Čo sa naučím to zabudnem
Patko123

Dobrý mám taký problém čo sa naučím to zabudnem. Sranda je v tom, že v istú chvíľu to viem. Študujem na výške a som už vo vyššom ročníku ale mám pocit, že ten problém sa stále zhoršuje. Bom som aj na MRI zistili mi, že časť mozgu nieje prekrvená ako by mala byť beriem na to Tebokan.

Teda niečo sa naučím viem to zopakukem si to v hlave a snažím si to aj pravidelne opakovať. Prídem na skúšku stres a koniec ešte keď je skúška pisomna a mam hodinu čas tak niečo si spomeniem ale je to aj tak bieda. Ak mam odpovedať profesor by chcel pekne odborne a ja ledva zo seba vetu vypotím rozprávam koktavo. Napr. aj skúška s programovania čo mi to celkom šlo naučil so msa teoriu samozrejme, že som zo seba nič nedostal a pritom som vedel presne čo chcem. Ak by tam nebol PC a prišlušny učiteľ nepristupil na prakticku ukažku bol by so mnou koniec. Prosím poradte

jandolin

Ved to je normálne.Naučíš sa a zabudneš, aspon maš prazdnu hlavu,
To je kratkodobá pamať, to nepoužívaš v živote, To ma každý tak.
Si taký typ stres a rychlosť-ani ja by som. pekne v klude aby sa ti spravne poskladali myšlienky.čo nad tym dumaš?

Mesačný princ

Myslím si to isté, čo vega 2

Ty už sa v podstate neučíš, len robíš niečo mechanicky a preto ti to nejde do hlavy.

vega 2

Nazdar,
myslis ze to nieje len psychicke? Doktori ti najdu aj to co nemas...

Mozno si len akoby prepracovany,, mas toho vsetkeho po krk,, alebo podvedome si stratil zmysel ucenia, a prestalo ta to bavit, atd...

Skus sa nato pozriet aj z tochto pohladu.

Najčítanejšie články