Ako?
Ako schudnúť z rúk?
Fúú, vdaka vyskusam! Ja som cvicievala vzdy len s 3-5kg jednoručkami + s tyčou na ktorú som si dala kotúče 2x5 kg a zdvihala nad hlavu, k sebe ..no proste kadejako..ako vidím mám riadne nedostatky v znalostiach ako cvičiť. Ešte raz diky, vyskúšam.
Ja som mala podobny problem ze mi to slo do objemu. Teraz cvicievam s mensou vahou tj 2 al 3 kg a robim aj 4druhy cvikov na jednu partiu. Urcite by som do veľkých vah nesla max 1 seriu 4kg 12 opak -2 ser 3kg 15 -3 ser 2kg 15 -4ser 2kg 15 princip zhadzovanej serie napr. To je priblizne vaha na deltoidy cize ramena. Tento sval ma 3 casti tak sa skús zamerat aby si precvicila kazdu a docielila efekt . Na biceps môžeš dať aj 4 al 5kg tiez 4serie a vyskusaj kombinovat cviky nie jeden druh 4 serie
A aké napríklad cviky? Pretože odkedy cvičím ruky tak mi len hrubnú, vôbec sa netvarujú ale hrubnú a pri mojej postave to vypadá strašne. Či tam treba skôr poriešiť stravu - schudnúť tuk a potom sa to vytvaruje?
Ak pocvicis ramená a biceps svaly sa jemne vyrysuju a ruka bude posobit opticky inak. Takze jednorucky a ides nato.