Ahojte. Rád by som sa opýtal či máte skúsenosti zo zubnými korunkami a či ste s nimi spokojné/ý. A v neposlednom rade sa chcem opýtať aj na cenu. Koľko Vás približne vyšli aj zo všetkými vyšetreniami.A ak by mal niekto odporúčanie na dobrého zubára v Poprade, rád uvítam nejaké info :) Ďakujem krásne:)
ceny zubných koruniek, dobrý zubár PP
áno viem... len tie implantáty sú vraj kvalitnejšie a máš ich vraj na celý život... neviem čo je na tom pravdy... ale tolko penazí sa mi do nich ozaj nechce investovať ...:/
Ved skus ked tak obtelefonovat zubne ambulancie u vas v PP cennik ma byt podla zakona verejne dostupny .
Ja ze povies Schill ta je v telke propagovana najviac aj ked samotny sef tam viac menej zamestnáva ako sa venuje zubarine. :)
Inak zase implantat si nemusis davat. Volba je aj mostik ide o to ci máš este svoj zub teda je robena endo = kanaliky to sa obrusi a je mozne bud tu korunku alebo kratsi mostik
áno pozeral somBA tu smileclinic...len škoda že je to na opačnom konci republiky :D:(
Všetko závisí na tom s akým laborantom spolupracuje zubár a akým podielom sa delia. Ja hovorím iba svoju skúsenosť. :) určite BA uroven nebudem porovnavat
chcel by som implantaty ale tie stoja od 250-500 eciek za1 zub... preto radsej korunky ...potrebujem zistiť kolko to koho vyslo ...
to je nejak málo nie ??? som myslel že to stojí viac :)
Čisto informačne ceny KE zubarky . Najlacnejšia kovokeramicka 70eur ,zirkonova dvojnásobok priblizne:)