Dobrý deň,potrebujem pomoc a radu ohľadom mojej už dospelej dcéry,ktorá dlhšiu dobu trpí poruchami príjmu potravy,momentálne je to bulímia. S tým úzko súvisí aj jej psychický stav,uzavrela sa do seba,vyhýba sa priateľom,má depresie a stavy úzkosti,ktoré rieši alkoholom najmä doma sama a vždy pokiaľ má voľný čas.Je to jej únik z reality a zároveň uspávací prostriedok.Som zúfalá,niekoľko krát som sa s ňou snažila rozprávať,pomôcť jej,poradiť,dokonca sme boli aj na jednom sedení na psychiatrii,ale prístup pani doktorky odradil aj mňa.Dcéra už potom rezignovala úplne a odmieta akúkoľvek pomoc kdekoľvek.Už neviem ako to riešiť.Potrebovala by som súrne radu,kontakt kde sa môžem obrátiť o pomoc,prípadne na dobrého doktora,čokoľvek,čo by mohlo pomôcť.Veľmi sa o ňu bojím a už nevidím východisko z tejto situácie,keďže je dospelá,asi ju nemôžem nasilu nikam odviezť a ona sa liečiť nechce.Budem vďačná za všetko!
Zúfalá mamina
Bulímia a alkohol
Mala by vylučiť alkohol, poškodzuje jej pečeň. Žaludočné kyseliny upravuje acidofilne mlieko, cmar, kysané podmáslí.
Ahoj treba zistit preco sa uzatvara dcera do seba a preco robi tu bulimiu preco vypluva jedlo .Ten psychiater by fakt vedel pomoct nasadil by nato lieky , tie vecsine ludom bulimikom pomahaju . Pokial sa dcera nebude vediet toho sama zbavit tej bulimie tak jedine potom psychiater moze pomoct. Zacal by som to ale riesit co najskor a ziadne odkladanie .Napiste my popripade na mail tomas55555@centrum.cz ak zistite dovod z coho ma dcera depky a preco vlastne zacala s bulimiou.