Ahojte, ako ste zvladli presun do ineho mesta za pracou? Stahujem sa uplne sama, nikoho tam nepoznam, ide ma z toho porazit, nechavam tu vsetkych priatelov, rodinu mam zas v inom meste, neviem ci to bol najlepsi napad :/
Ako začat
Skoda, ja nie som v MT.
No hlavne si davaj pozor na cudzich ludi. Nebud hned priatelska a otvorena. Najprv sa rozkukaj a zisti aki su.
Niekto z Nitry?
Ja som od rodiny uz dlhsie, skoncila som skolu avsak clovek si za tych par rokov vybuduje k danemu mestu a aj priatelstvam silny citovy vztah. Verim,ze ked to zmakli ini, podari sa to aj mne, len zaciatky budu veru tazke a hlavne osamotene :D Martincania piste nech dame stretko :D
to ti strasne moc zavidim pretoze ja naopak cakam kedy sa mi podari vypadnut :D
tak ale od rodiny co sa mi stara do zivota a diktuje co mam robit, ako zit a tak ine nechcem len odist sama od vsetkych do uplne neznameho mesta a tam zacat sama podla seba
zit si svoj zivot pre seba a hlavne za seba vsetko ostatne pride
takze aj ty to ber pozitivne, spoznas novych ludi a mozno uz sa nebudes chciet ani vratit
Ak máš vzťah trocha k hudbe a tancu, v MT ma dobre zastupenie latino komunita :) vyskúšaj, a získaš super kamaratov :)
Idem tam za pracou, ale zblbnut tam zas nechcem :). Stahujem sa do Martina, ty si kde ?
žiaden problem, v praci spoznaš novych ludí,možno medzi susedmi ,.. ideš tam v prvom rade za prácou, tak to tak ber... ostatne pride samo..nerieš..
A kam sa stahujes?Ja som tu tiez sama. Je to tazke.