Cvicenie, svalove dysbalancie

Príspevok v téme: Cvicenie, svalove dysbalancie
Patopa3k

Caute, asi pred polrokom som zacal chodit do posilnovne, strasne ma to zacalo bavit a velmi sa mi ten sport lubi...aj mi pomaha, citim sa vyborne ked odtial idem, ale mam par problemov v suvislosti s cvicenim..mam totizto dolny aj horny skrizeny syndrom, velmi malu stabilitu a poskracovane niektore svalove skupiny.. sposobuje to, ze niektore svaly mi rastu lepsie, ine horsie a niektore som si rozdiel nevsimol vobec (prsia - co ma obzvlast mrzí, kedze sa mi lubi velky hrudnik)...teoreticky mam nastudovane vsetky cviky ktore robievam, ale bohuzial pri maloktorych sa mi dari dodrzovat spravnu techniku, pretoze proste moja stavba tela nepusti (mrtve tahy, drepy takmer vobec, benchpress problem s ramenami a stiahnutim lopatiek a kopa dalsich)..je to velmi demotivujuce, vidim ako ma tam ludia pohladom zabijaju, ked ma vidia robit niektore cviky nie uplne dobre, asi to nie je sport pre mna :/ ..ale nechcel by som s tym skoncit, lebo ma to strasne bavi...ale asi by som nakoniec mal, nie? co si myslite, co by ste robili?

Najčítanejšie články