bolesť bedrových kĺbov

Príspevok v téme: bolesť bedrových kĺbov
Lulu93

Dobrý deň,
priateľa, ktorý má 24 rokov už dlhodobo (8 rokov) trápia bolesti bedrových kĺbov, v ktorých mu aj preskakuje. Bol už u viacerých ortopédov, chirurgov, na reumatológii, neuorológii, kde mu spravili vyšetrenia, ale nikde nezistili presnú príčinu bolesti. Zo začiatku ho bolel len jeden kĺb, teraz ho bolia oba a denne. Rehabilitácia a cvičenia mu nepomáhajú.
Nemá niekto podobnú skúsenosť alebo rady ako zmierniť bolesť?

Noelinka

Tak ked mu zistili skoliozu tak trwba proti tomu bojovat. Internet ako vidim mate tak si pozrite co vsetko pomaha

Marosko-n

Veľký ubožiaci, veď vy si spomeniete na BLV liečivú vodu, ale bude neskoro, za vaše pohrdanie Božím darom !, ktorý potrebuje 18 KW na určité množstva prerobenia vody v prírode. Zdravie na tejto Zemi nie je zadarmo ! Je mi to ľúto za to ,že Slováci sú tak neverný.

Lulu93

Vďaka za reakcie.
Noelinka áno tie vyšetrenia mu robili, zistili mu skoliózu, lekári mu odporúčali cvičiť, cvičenia zatiaľ veľmi nezaberali, ale možno to chce len chce čas kým sa to začne zlepšovať. Kĺbovú výživu užíval ale nepomohlo, teraz začal užívať znova, ale iný produkt tak uvidíme...snáď sa to zlepší :)

Noelinka

Aha máš asi špinavé okuliare či čo? Naozaj myslis ze bozia voda je taka zázračná? Ale choď nič tam nieje čo by v ťažkých ochoreniach pomohlo a aninto nieje vedecky dokázané je to len z vodoveho kutika

Marosko-n

Mám susedu na ulici čo pije BLV liečivu vodu už niekoľko rokov, odsúdená na lôžko a dnes som ju videl po ulici kráčať s paličkou a s radosťou, tak aký zázrak ešte potrebujete ? Nám aj tým čo pijú BLV GGW liečivú vodu pomáha v živote a tých pár EU nám stojí za to zdravie !

Noelinka

Marosko a co je blv voda? Nic ine ako normalna voda a ver mi ori klboch to nic nepomoze. Sama mam od 20 r opotrebovaný bedr klb a to mam uz 37 r!

Marosko-n

Keby užíval BLV liečivu vodu mal by pokoj zo zápalmi aj bolesťami klbov aj iných orgánov.Za Ďalšie keby užíval liečivý ihličnanový elixír, vyrobený v BLV vode, tiež by mu pomohol.