Ahojte, ani neviem kde začať
Mám 23 rokov, pochádzam z chudobnejších pomerov na koľko moji rodičia sú rozvedení a mám ešte dvoch mladších súrodencov. Žijeme v dvojizbovom byte ale máme sa radi i keď peňazí nie je veľa. Samozrejme ja pracujem aj moja segra. Do teraz som pracovala len na dohodu kedze som študovala na Vš, denné štúdium.Minulý týždeň som ukončila úspešne bakalársky ročník a aktuálne sa mi už risuje práca. NO A teraz k veci. Mám priateľa, rok aj tri mesiace. Má 25 a žije s rodičmi i ked uz dva roky pracuje a zarába okolo tych 500 eur mesačne. Jeho rodicia sú vsak opak nas, maju dom, auto a ale podstatné je ze peniaze su u nich na prvom mieste.Priatel je jedinacik a velmi si ho rozmaznavali. Platili mu aj výšku súkromnú ale nezvládol ju tak nastupil do prace. Ked sme zacali spolu chodiť a predstavil ma jeho rodicom, vyzeralo to fajn, pytali sa ma na rodinu, kde studujem.poznate to klasické otázky. Vyzerali byť celkom pohode. No lenže byvame dediny vedla seba tak ma poznali (kedze aj spievam, vela ludi ma pozna v okoli) Mamka mu vsak poza moje chrbty hovorila veci :som s chudobnej rodiny, bude ma musiet zivit aj moju rodinu (:D toto ma pobavilo) a chodila som s tym a otecko dodal ze som pekne« j*bnuta »ze ani slovko nepoviem ze so ticha (zrejme som na prvej návšteve mala robiť stand up komedy :D) tak som bola z toho mimo. Ako cas plynul a ja som pocuvala hlavne od jeho sesterky a co som sama pocula u nich nechtiac....som si myslela ze to utichlo. Kedze na kazdej spolocnej oslave alebo tak ma ludia chvalili pred jeho rodinou ze spievam ze studujem som sikovna bla bla...Ale vcera som zazila horor :( proste vracala som sa z korcul ze pozrem priatela este no a ten sa chystal do prace tak som tam ostala z jeho mamou a ta spustila: 1. Kde pracujem (podotýkam ze mam tyzden po statniciach a pracovat zacinam od zajtra prveho)preco este nepracujem a co chcem z mojej vysky robit.ze to sa nezamestnam 2. Dozvedela ze som si dala ziadost aj do firmy kde moj priatel robi robotnika ale ako obchodný manažér (budem vybavovať objednávky a tak) no a ze preco tam chcem ist ze mu chudatkovi narobim problémy 2. Vsimla si ze mam 'novy' mobil (mam ho uz 3 mesiace kupil mi ho priatel ALE s tym ze na narodky ani meniny som nic nedostala potom od neho ani kvet) a zacala kto mi ho kupil, kde, zakolko, kedy (musela som vymyslieť ze otec lebo priatel mi zakazal vraviet ze on....proste sprava sa ta rodina ako ku menejcennej spine ...a najhorsie je ze sem tam taký pristup ma ku mne aj priatel kedze do neho tlaci..je mi to strasne luto lebo ho naozaj milujem..a neviem ako dalej...tento rok je moje sebavedonie je tak male ze sa bojim uz len ist do obchodu alebo len tak na bicykel ze sa ostani na mna pozeraju ako na nejaku.... nevladzem..neviem.co dalej
Budúca svokra (možno) ma terorizuje
Ja sa strasne bojim presne toho ze tytmo spospobom strati uctu aj on ku mne
taku mater mal moj ex.. ked sa chces zachranit a nechces niekoho kto ta bude mat za handru vykasli sa na neho! to len nase sproste slovenky malo sebavedome si myslia ze si nikoho nenajdu tak ostavaju s debilom a este si s tym debilom aj decka spravia....
Ved to :( lenze kym si dorobim magistru tak budeme musiet zit na sk :( som.z toho uz mimo a navyse mam dojem.ze si ma prestava vazit koli tomu aj moj priatel..ked doma pocuva na mna same...
Toto nevyzera dobre :/
Najlepsie by bolo keby ste odisli spolu s priatelom byvat a pracovat dalej od nich a on by mahol obmedzit kontakt s nimi - pod podmienkou ze sa budu k tebe, ako jeho partnerke spravat slusne a s uctou, alebo sa s nimi prestane stykat uplne.
A tu nastava problem, ze ci sa tvoj priatel za teba postavi a ak by si mal vybrat s kym chce vlastne byt a zit, ci to budes Ty, alebo jeho vydarena rodina.