Máte chuť na čokoládu? Choďte sa prejsť alebo doplňte magnézium

Táto diskusia patrí k článku: Máte chuť na čokoládu? Choďte sa prejsť alebo doplňte magnézium
Máte chuť na čokoládu? Choďte sa prejsť alebo doplňte magnézium

Všetci to poznáme – zrazu máme na niečo chuť alebo sme v strese či zhone a siahneme najčastejšie po čokoláde. Je to ‚liek‘ na všetko – najčastejšie však na nedostatky v našom stravovaní. Naše telo nám však tým len chce niečo povedať, a nie vždy to musí byť chuť na sladké. Stačí doplniť pohyb alebo magnézium.

prezyvka

Veľmi mi tá prechádzka pomáha a to hovorím pravdu nemám chuť na čokoládu , nemôžem ju jesť a 2 veci do toho.

tu na tejto stránke nájdem vždy niečo čo mi pomôže ako napríklad aj tento text ohľadom čokolády.

Mesačný princ

Ak máte chuť na čokoládu, tak si ju dajte :) Chuť na čokoládu je len chuť na čokoládu - nič viac a nič menej.

Andrea2312

Haha tak toto skúsim, dufam ze to pomaha dostatočne, lebo cez leto idem do Usa a pocula som, ze oni tam fičia na inych mnamotkach a sladkych javorovych sirupoch, dufam ze aj na tieto typy to pomoze :D ..inak chcem sa spytat, na cestovanie mi do usa stacia aj len esta visa, vsak? tento form? estavisa.sk? dakujem