Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozchod- co so zivotom

Príspevok v téme: Rozchod- co so zivotom
alic47

ahojte,
urcite ste si tym presli viaceri, s frajerom (uz byvalym) sme mali naplanovane cele prazdniny a daleko veci dopredu, vylety a vsetko avsak rozsiel sa so mnou (doteraz poriadne neviem preco, nikto v druhy v tom nebol, ziadne problemy, len to proste vraj..odislo) som z toho strasne smutna ale snazim sa teraz vymysliet co robit, ale vkuse myslim na to, ze som vsetko chcela/mala robit spolu snim

mali sme spolu byvat, spolu sa zoudzat vsetko robit spolu, strasne som sa tesila a zo dna na den!!!! je to proste preč a bojim sa ze ta bolest nikdy neprejde (momentalne to tak vnimam)

ako sa mam posunut dalej? nic ma nebavi, nechce sa mi ani vstat z postele

najhorsie je ze sme nemali ZIADNE problemy, aj on mi povedal, ze nevie co sa deje a preco sa stalo co sa stalo a poznam ho a myslim sz, ze bol fakt urpimny, cize ja si ani nemozem povedal, ze som sa zbavila debila pretoze bol fakt dokonaly pre mna

co ste robili v mojej situacii?:( neviem kde zacat len sa utapam v smutku

presne tak

Dnesni chlapy su chudaci! Rozmaznani mamickami, len brat a nic nedavat! Lebo matere zo ziarlivosti voci inej zene v zivote jej synacika im vtlkaju do gebule, ze zeny su svine, ktore ich chcu manipulovat, okradnut a treba ich len vyuzivat a to ich manipuluju ich vlastne matere paradoxne a nechaju so sebou mavat ako handry.
Najdi si starsieho, ti este maju uctu k zene a vedia aj davat, nie len habat sebecky pre seba.

Ten dalsi

Netrap sa ten dalsi bude urcite lepsi a po dalsom mozno este jeden uplne super chlap s ktorym si zalozis rodinu a budete stastni. Prestan si tohto idealizovat dokonaly nie je nikto a podla toho co pises tak ta uz nemiluje ak ta vobec niekedy miloval tak ako jeho. Chlapi idu casto do vztahu nie preto ze miluju ale preto ze je to pre nich pohodlne. Navarene, oprate, usmevy, objatia, zena v sttehu ako by ho len este potesila, pravidelny sex. Same vyhody a milovat ani netreba len to obcas trosku zahrat.. Ved aj ma teba rad....ano. Vela ludi ma rado aj svojho psa ci clenov rodiny. Ozaj lubit toho druheho, skutocne milovat je ale nieco celkom ine