Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozchod- co so zivotom

Príspevok v téme: Rozchod- co so zivotom
alic47

ahojte,
urcite ste si tym presli viaceri, s frajerom (uz byvalym) sme mali naplanovane cele prazdniny a daleko veci dopredu, vylety a vsetko avsak rozsiel sa so mnou (doteraz poriadne neviem preco, nikto v druhy v tom nebol, ziadne problemy, len to proste vraj..odislo) som z toho strasne smutna ale snazim sa teraz vymysliet co robit, ale vkuse myslim na to, ze som vsetko chcela/mala robit spolu snim

mali sme spolu byvat, spolu sa zoudzat vsetko robit spolu, strasne som sa tesila a zo dna na den!!!! je to proste preč a bojim sa ze ta bolest nikdy neprejde (momentalne to tak vnimam)

ako sa mam posunut dalej? nic ma nebavi, nechce sa mi ani vstat z postele

najhorsie je ze sme nemali ZIADNE problemy, aj on mi povedal, ze nevie co sa deje a preco sa stalo co sa stalo a poznam ho a myslim sz, ze bol fakt urpimny, cize ja si ani nemozem povedal, ze som sa zbavila debila pretoze bol fakt dokonaly pre mna

co ste robili v mojej situacii?:( neviem kde zacat len sa utapam v smutku

alic4

Ja viem, ze chlapi niesu vsetko, a viem ze som zdrava mam kde byvat, a vsetky tieto veci, ja si to UVEDOMUJEM ale kto nezacal padat do depresie si myslim, ze toto nepochopi nikdy, mas zatemneny mozog a nerozmyslas relevatne, svet sa ti proste zda ako cierne miesto kde nechces byt....

dakujem ludia ste velmi zlatí :) a on je na toto velmi mlady aj to viem, ale je mi to luto lebo nebola vec v ktorej by sme si nerozumeli, sadli sme si vo vsetkom :( a podla mna laska sa da budovat aj hlavne na takychto veciach, ked tam je pritazlivost ( to mi povedal ze stale ho pritahujem a som prenho krasna ), rozumieme si ... proste..nechapem no co cas sa asi niekde posunut

vega 2

Ahoj Alica,
snaz sa nebrat si to prilis osobne. Proste len este nieje zrely na vazny vztah. Skoncilo mu zamilovanie, a bol v koncoch. Coskoro pochopi, ze vztah nieje o zamilovanosti, pretoze ta VZDY pominie.

Taktiez sa aj snaz nezatrpknut, aby si zvysok zivota nepisala po forach, ze dnesny muzi su rozmaznany mamickami :D ...

Spoznas dalsich, a urcite stretnes aj niekoho kto za rizk stoji :) drzim prsty :)

lLily

tomas: tak jasne, ze si mozno najde lepsieho, bo chlap, ktory sa nevie vykoktat nestoji za nic, ale momentalne by pre nu bolo mensie zlo ta umela plucna ventilacia

Tomas12345

Hod frajera za hlavu. Su ovela dolezitejsie veci nez to či s dakym frajerom zostanes po cely zivot alebo nie. Najdes si ineho lepšieho. Si zdravá a mas kde byvat , vies kolko ludi je tazko chorych alebo zobru pod mostom ? co maju potom robit ony ? Nemoze ta preto rozhadzat taka prkotina ako rozchod s frajerom . Kebyze si odkazana na umelu plucnu ventilaciu tak teprve potom by si bola vdacna za taketo problemy ake mas .

denisaf

ja som bola po poslednom vztahu vdaka ex v srackach a paradoxne som sa zo vsetkeho dostala az v robote depka presla kolektiv mame paradny spoznala som super baby aj chalanov :)) dojdes na uplne ine myslienky den preleti ako nic...

denisaf

nechapem preco maju zeny chlapa za stredobod svojho zivota vyseru sa na kamaratky na zaluby a potom si chlap najde druhu a oni su zrutene...najdi si robotu ako pise whisper ide leto hladaju brigadnikov a brigadnikov spoznas novych ludi nebudes doma na riti s depkou....

WHISPER

prazdniny...? tak si nájdi brigádu,.. vonku je pekne, chod do prírody, už su niekde otvorene kupaliská, zober kamošku a chodte ..
a nerieš čo bolo, prečo bolo...? lebo..
lebo si chlapec uvedomil, našťastie včas že nie si tá pravá, to sa stalo..
a bud rada že si neostala s deckom na krku ako mnohé....
uživaj si život, mysli na svoju buducnosť,..

lLily

ale v tvojom vlastnom zaujme by si si to malal bud zistit alebo sa nadtym zamysliet, pretoze s takymto veodomim opat skoncis v podobom "bezproblemovom vztahu", ktory skonci z nicoho nic tym, ze ta muz "pre nic za nic" opusti

lLily

nikdy sa nic nedeje zo dna na den, jedine ze su ludia voci tou slepi a nechcu to vidiet

mozno je prenho i pre teba znesitelnejsie, ked povie, ze nevie, ale on velmi dobre vie, len to mozno nechce vidiet