Asi pred rokom aj dačo som sa presťahoval do Bratislavy , a chodím do novej školy . Už od začiatku školského roka sa mi jedno dievča veľmi páči , ale neviem či aj ja jej . Stále si všíma čo robím, spolu sa smejeme a pozeráme sa na seba, alebo keď sa zasmejeme a je blízko tak si oprale nenápadne na sekundu hlavu o mňa , alebo sa ma niekedy chyti nenápadne za ruku , ale len na chvíľku . Ale keď jej začnem písať na facebooku , tak mi odpovie , a potom už prestane , a to je tak stále .Neviem čo mam robiť , a neviem či aj ja sa jej páčim , Prosím pomôžte . Ďakujem za všetky odpovede .
Páčim sa jej ???
"potom ju pust a odid co najrychlejsie prec, zmizni, strat sa!"
co najrychlejsie?! to asi preto, aby ho nestihla nakopat do riti, vsak
Niekto to berie tiež ako násilie.
No podľa mňa to nie je zlá rada, čo je násilné na tom, keď ťa chlap vášnivo pobozká?
Dúfam, že odkedy si napísal túto tému, už si jej dal aspoň pusu na líce :-D
zubolez už verim že by si toto urobil na jeho mieste:D
To ti tak verim že by si bol taky frajer hej? :O)
Zubolez ty si riadny kreten! Ty nemas ziadne skusenosti so zenami, tak tu nevypisuj svoje fantazmagorie! Takto nasilne sa spravat k zenam, to urcite na ne plati. Blb
vies co kamo, pacis sa jej a ona cela nadrzana a nedockava caka kedy sa zmobilizujes a podniknes nejaky krok.
takze nevahaj pri dalsom stretnuti ked budete niekde len vy dvaja ju opri o stenu, chyt ju pevne za ritky a vasnivo jej strc jazyk do ust.
ona bude tak omracena tvojim krokom ze sa nezmoze ani na slovo nieto na reakciu takze nemusis sa bat ze ti jednu vrazi
potom ju pust a odid co najrychlejsie prec, zmizni, strat sa!
tym dosiahnes to co chces a to motyle v jej bruchu.
www.youtube.com
www.youtube.com
vyzerá to tak že sa páčite jeden druhému a flirtujete podľa toho čo popisuješ. Smejete sa spolu, dívate sa navzájom do očí a nenápadne dotyky... to všetko je znakom vzájomných sympatií medzi vami a flirtovania. Len pokračuj ak chceš niečo viac :-)
...na pilu sa nikdy tlacit neoplati...
Určite sa jej pačiš. To je pekne zatial takto, .kamaratit sa, netlač.