Ahojte baby aj chalani, poradte mi prosim, aka je teraz najlepsia (alebo dobra) znacka HAK na trhu...urcite su nejake novinky, ale nikde som sa k nim nedopatrala. Dakujem za kazdu odpoved
Poradte znacku HAK
Ja uz HAK nechcem ani vidiet. Pred dvomi rokmi som z nej mala 7 cm nezhubny nador v prsniku (po 2,5 roka brania). Po operacii, asi po 9 mesiacoch som zacala brat znova, lebo mi velmi meskaval menzes a pred mesiacom mi znovu nasli nieco. Zatial neviem, ci je to zhubne alebo nie, lebo je to prilis male, ale s HAK som skoncila uz nadobro.
Viem, ze je len mala pravdepodobnost, ze u dievcata/zeny sa vyskytne nador v prsniku z HAK, ale ta moznost tu je, presvedcila som sa o tom na vlastnej kozi a nikomu to neprajem zazit.
A odkedy ju neberem mi zmizli aj neznesitelne bolesti hlavy.
no a o to prave ide, nenapisala si, ci chces nejaku HAK na upravu pleti, znizenie ochlpenia a pod., nieco co zaberie aj pri velkych krcoch pri menezesi alebo len nejaku "obycajnu" HAK, ktora je teraz najnovsia (lebo som pocula,ze uz aj toto je trendy,volit si HAK podla toho,ktora je teraz v kurze a je najnovsia.... tak ja neviem) Ja som brala Diane35 a teraz beriem Regulon a s oboma som bola a som max. spokojna, kamoska beire Yadine - je vraj fajn ale aj draha no a dalsia Chloe,ale musela to zmenit lebo mala z toho krce v nohach a velmi sa jej nalievali prsia aj nohy vodou.... takze neviem co by som ti poradila najviac, vies ako sa hovori 100 zien,100 chuti, kazdej zaberie a sadne nieco ine
agina: podla vysledkov krvi mi moze len odporucit, ci mam brat nizkohormonalne, vysokohormonalne alebo podla toho, ci potrebujem hormpnalne nieco upravit.... ale znacku si vyberam sama, pokial viem...sama si urcim, ci chcem drahe alebo lacnejsie, na upravu pleti, priti priberaniu a pod....
To ale stejne ti musi predpisat tvoja gynekologicka podla vysledkov krvi, tak si myslim, ze tvoja otazka je zbytocna.