Dištančná forma štúdia v Bytči.

Krtka11

Ďakujem Barboraffff. A podarilo sa ti urobiť maturitu na inej škole? No ja som pozerala rôzne školy, ale viac možností je asi v Bratislave. No ja som z Trenčianskeho kraja. To je dosť ďaleko.

barboraffffff

myslím, že je to jediná škola, čo také niečo ponúka. Ale naozaj ju neodporúčam, nebola by si spokojná. Snáď sem ešte niekto pridá skúsenosť. Chodím sem málo, tak je celkom náhoda, že som hned narazila na túto tému :) možno znamenie? :) prajem veľa úspechov

Krtka11

Veľmi zvažujem tuto školu, no nepoteší takáto skúsenosť. Ale pravdaže ďakujem aj za takú. A nepozná niekto ešte nejakú inú školu, na ktorej je možná dištančná forma štúdia na získanie maturity?

barboraffffff

Ahoj. Ja žiaľ skúsenosť mám a stále ma dosť peňazí. Predpokladám, že myslíš SSOŠ podnikania. Takže, moja skúsenosť ja taká, že som zaplatila cez 400euro, dostala som materiál (online) na učenie, nechala som si ho vytlačiť a učila som sa.... niektoré predmety, ako napríklad matematiku, som dostala až dva týždne pred skuškami, ktoré sa robia polročne a teda nebola šanca sa dostatočne pripraviť. Na polročnú skúšku sa chodí osobne a ja som robila všetky skúšky v jeden deň, lebo žijem v ČR takže som to chcela všetko stihnúť, čo sa mi aj podarilo, spravila som v jeden deň všetky predmety a po pár dnoch som čakala na výsledky v e-learning aplikácii. Známky sa objavili, ale nie pri každom predmete, tak som tam volala, že na to asi zabudol niekto, na čo mi oznámili, že som tie predmety buď neabsolvovala, alebo proste stratili moje testy!!!!!!!!!!!!!!!! takže som nemohla pokračovať, lebo som nemala súšky, ktoré proste stratili. Keď som povedala, že sa budem stazovat, spýtali sa ma, či vobec mám doklad o zaplatení atd.... Rovnako komunikácia na tejto škole je doslova nulová, n ikoho nič nezaujíma, nikto vám nepomože, neporadí,,,,,, proste vyhodené peniaze

Najčítanejšie články