Neviem kde začať do 17 asi nejak som bola normalny clovek mlady, ktory sa smial zabaval. Postupne sa objavil prvy panicky atak..to obdobie som zvladla a prekonala nejako sama bez liekov za čo som bola na seba hrda. Momentalne mam 21 rokov....v lete sa udialo niečo velmi tažke pre mna, chlapec s ktorým som chodila ked som mala 15 rokov sa mi ozval...mam na neho cely život slabost, velmi vela krat mi ubližil odmietol ma, ale zakaždym stale sa stretneme. Na slovensku velmi nie je a pride za rok asi tak na mesiac dva ...pozname sa proste od mojich 15..mame aj par spoločnych kamaratov. Pocas leta mal priatelku ona bola preč a trávili sme leto spolu, chodili po výletoch a milovala sa. Tolko krát mi povedal že ma miluje avšetky tie veci až som mu to uverila. Leto skončilo a on odišiel...nastali ťažke depresie, naozaj tažke ...nie take ako ked niekto povie ježis mam depku...1x v zivote som prisla na to čo to znamena, neprajem to nikomu nikdy v živote. Primarne ta depresia bola sposobena asi nim ale celkovo moja chut voči životu a tomu aby som žila dalej bola nulovu..nič nedavala zmyse, vsetko bolo zbytočne, ja som bola zbytočna. Bolo par dni kedy som sa tyžden nepohla z postele a s nikym sa nerozpravala a napisala par listov rodičom a zopar priateľom ako list na rozlučenie ked s tym skoncujem a zoberiem si život. Viem že tmu nerozumiete ale ked sa nachadzate v tak silnej depresii, je jasne že vam to napadne. Vyhladala som psychiatricku pomoc, pani doktorka mi povedala že mam ťažkú depresiu a hraničnu poruchu osobnosti a velmi vela psychickych ťažkosti, chodila som na terapie, ale tie depresie ptretrvavali snažila som sa skrývat to predkaždym, neviem ...prečo..prosim nevyčitajte mi to...ale jeho priatelka je velmi chuda ja som chuda tiež ale chcela byt viac...moja hlupa hlava si myslela že ak budem ako ona možno ma bude mat naozaj rad( samozrejme nemal) a stala som sa anorektickou...depresie boli horsie a horsie, mala som nočné mory, celý môj život bol jeden velky chaos..do toho som chodila na vysoku školu a cez vikendy do prace. Z anorexie som sa pred pár mesiacmi dostala, momentalne som doma u rodicov kedže som velmi chora a chodim po vyšetreniach.. som v tažkej depresie, mám každodennú uzkosť a panické stavy, bojím sa chodiť von medzi ludi každý ma ma za cudacku, bojim sa všetkeho, celého sveta. Som zničená a zlomená. Vela x som spadla a zdvihla sa išla dalej ale teraz už neviem ako dalej ako sa dostat z tych depresii..do toho ten zly fyzicky stav a choroba. Mala som naplanovane krasne veci...a vsetko sa mi ruca ako domček z karát. Neviem ako dalej :-(
Môj život nie je život aky chcem
človek ktorý ma problemy si myslí že iní ludia ich nemajú a má ich iba on!
sa pozri okolo seba, ludia mladí! ludia zomieraju na rakovinu,
ludia denne! bojuju s existenčnymi problemamy,
ženy -matky ktoré opustili pseudo chlapi a nechali ich samé s detmi aby si išli uživať s milenkami, deti nenavštivia, ledva vyžiju, matka ťahá 2 roboty aby ich uživila...!
su ludia ktorí boji od narodenia týraní! psychicky, fyzicky...!
alemiesto toho aby sa lutovali, chceli všetkym dokazať že nie su nuly! čo aj dokazali, našli si prácu, osamostatnili sa, žiju si už štastné životy...!
a nejakú dievčinu psychicky zloží nejaký vták...?! rozum a sebaucta chýba že? lebo nromalnej rozumnej žene dojde že debil si pride na SVK zapichať, ..
a keby si mala rozum tak s nim netrtkaš ked vieš že ma frajerku...!
ked si zdrava, mas ruky, nohy, venuj sa práci, čo chceš v živote robiť, buduj si karieru, vlastne byvanie...toto rieš..!
nie si jediná...
ja som mala 10 rokov vztah! bez toho aby mi oznamil "ty krava je koniec" zrazu chodil s inou, len tak si ju dal do vztahu na FB ...akoby nič..akoby sme my dvaja neexistovali...
a ja?? moja reakcia? nerevala som do vankuša! nepisala som mu, nevolala som mu, vymazala som ho z FB.. žijem v inom meste ako on takže ho nemám na očiach, zmenila som prácu a začala som si ísť za svojim snom... miesto toho aby som sa lutovala aká som ja chudinka...! a čo mi urobil... nechápem prečo ked sme mali spokojny fungujuci vztah... teda chápem... ja som s nim bola v zlom ked nič nemal prácu, nič... a ked po rokoch zacal pracovat u kamarata v biznise kde sa penaze len tak sypú..nove auto, nova motorka... zrazu sa začal vystatovať...už som mu nebola dobra.. už začal spekulovať... tak si nasiel daku lazničku, ktora sa na neho zakvačila, hned si ho poistila deckom...
a ked ich niekde vidím... myslíš že ten moj ex vyzerá šťastne..? že vyzeraju ako šťastna rodinka...?nie..
a má čo chcel...
vdaka nemu som sice uplne zanevrela na chlapov, ale idem si za svojim snom mojou vysnivanou prácou, porobim kurzy, skušky, do roka.. a odchádzam do zahraničia...
takže
VZCHOP SA !! nelutuj sa! rob so sebou niečo...!
zdrava strava, šport... chod sa svojimi snami...