Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zivot v alkohole

Príspevok v téme: Zivot v alkohole
Qiss

Zdravim vas. Prosim o radu alebo pomoc. Chcem sa zbavit pitia alkoholu. Mam spisane pre a proti, dobre si uvedomujem, ake problemy mi to moze sposobit. A predsa pride chvila, kedy sa prestanem mat rada a nalejem sa. Niekolkokrat do tyzdna. Existuje na to nejaka specialna poradna? Alebo hypnoza? Alebo cokolvek okrem uzivania antabusu? Ludia okolo mna mi vravia, ze posobim, ze ma stale nieco trapi, ze som smutna a ja ani neviem ci ma nieco trapi, proste len taka som. Neviem preco siaham po alkohole, ale robim to sama a tajne. Mozno aj preto lebo vtedy sa uvolnim a dokazem aj smiat..neviem..Nikto to o mne nevie okrem priatela, ktory dufa, ze sa z toho dostanem. Prosim nehejtujte ma, moj problem ma bije dost.skuste mi prosim pomoct par vetami.dakujem

tigrica112

súhlasím s Kycerou
hľadať problém kôli, ktorému sa utápaš v alkohole. Väčšina ľudí, ktorá sa na "ňom" stane závislých vpodstate nie sú závislí natom alkohole, ale natom pocite, že si ním hoja rany.
Psychologička, regreska, zamyslenie sa, riešiť si problémy...čokolvek...
Vypísať si následky pitia ti asi moc nepomôže.

osol

tie choroby sa ohlasia velmi rychlo, srdce, cievy, pamat. je to aj karcinogen, do buducna skoncis s rakovinou hrtana.
najlepsie prestat zo dna na den uplne a najst si zmysel v inom, trebars v cviceni.
ake mas este zavislosti?

lLily

ziadnu zavislost este nikdy nevyriesil strach z choroby alebo strach zo straty blizkeho a podobne.....zavislost sa skratka neda zastrasit - ona doslova vladne nad zivotom oneho cloveka...ak by to tak nebolo, nebolo by nic lahsiehsie nez s tym skoncovat, pretoze logicky to chape snad kazdy, ibaze tieto veci maju s logikou len pramalo spolocne

ludia sa bezne upijaju k smrti, zdroguju sa kludne aj do bezvedomia, vyvratia aj vsetky vnutronsoti len aby schudli, opiju sa pod obraz bozi, hraju na automatoch celel dni a noci, pokym im nedojdu vsetky prachy a nespadnu na zem od vycerpanosti

Kycera

Prečo piješ? Ak nájdeš odpoveď, máš 50% šancu, že s tým sekneš. Hej, hypnóza Ti môže pomôcť, tiež regreska,...

Tomas12345

Proste povedz si že ak budes nadalej pit alkohol tak sa ti skor neskor znici zdravie budes mat problemy so srdcom s pecenou a s mnohymi dalsimi chorobami . Myslim ze toto je dost velky dovod nato aby si si ten alkohol nedala a radsej ked uz mas nato chut tak si daj daco ine trebars cokoladu.

lLily

akekolvek zavislosti su zvacsa celozivotnym problemom, ktory mozes len korigovat v ramci tvojho uvedomenia a zialbohu to dost zavisi aj od nalady, stresov a schopnosti mat sa rad - neublizovat si...na tom to zvacs cele stoji a na tom to aj pada

takze jedine abstinovat....co moze byt takze, kedze nejde iba o psychicku, ale aj telesnu zavislot
Hlavne si daj do poriadku vztahy respektive sa skamarat so samotou bez toho, aby si pred nou utekala k alkoholu.