Dobrý deň. Pán Starosta mi zakázal osobnú návštevu úradu. Keď niečo chcem, akceptuje iba čo je napísané.má maily mi neodpovedal ani na SMS. Podľa mojich vedomostí, je to, manipulácia so mnou.
Kde na takýto jeho postup sa môžem sťažovať
Vopred vám ďakujem. PS to trvá mnoho rokov.
Starosta mi zakázal osobnú návštevu OÚ
Toto treba riešiť na inom portáli, nie na zdraví, ale hlavne ak chce niekto relevantnú podpoveď, musí opísať aj problém. Predsa z nejakého dôvodu sa starosta takto správa, niečo tomu predchádzalo.
Mrzi nas že si sa nedozvedel od nas ale my nevieme čo je medzi vami.,a čo chcete.
zrejme si muž a nechce sa stretnuť, bojí sa.
Ked neodpovedá na meily, neviem čo mu píšete prečo neodpovedá.
Nechce sa s vami stretnuť.,preto je to jednoduchšie cez meily, tam nemusí odpovedať-nie je osobná konfrontacia.
A čo od neho chcete?
Normalne si to medzi sebou slušne vysvetlite.
zatiaľ mi bol "ukradnuty" som ho nepotreboval. So mu poslal SMS tak nešťastne formulovanu, ze mal obavu, ze ho zastrelim.
Už sa k tomu vyjadrovať nebudem. Viem, kde sa sťažovať, ale od vás som sa nedozvedel nič Aj tak vďaka.
Takéhoto starostu treba nakamerovať a dať to na internet a aj na krajský úrad a bude po frajerovy
Takéhoto starostu treba nakamerovať a dať to na internet a aj na krajský úrad a bude po frajerovy
Moja intuicia: Má zo mňa strach, aj keď nie
je odôvodnením.
Nemože zakazať navštevu uradu.
Vy ste žena? Podla toho čo tam riešite, ked niekto niečo divné chce,a furt
možno by mal upozorniť.
Ale vyslovene zakazať to asi nie.To chcete od neho niečo?
Nerozumieme súvisloť.Ak možete meilovať-tak nevieme.čo je za tým
Nemože zakazať navštevu uradu.
Vy ste žena? Podla toho čo tam riešite, ked niekto niečo divné chce,a furt
možno by mal upozorniť.
Ale vyslovene zakazať to asi nie.To chcete od neho niečo?
Nerozumieme súvisloť.Ak možete meilovať-tak nevieme.čo je za tým
A môžem sa opýtať, prečo to riešite až teraz a pred pred rokmi?