úzkosť v práci

Príspevok v téme: úzkosť v práci
Psst

Ahojte,mám 22 rokov a od puberty trpim depresiami a uzkostami...Snazim sa zit ako normalny clovek,pracovat ,vediet sa uzivit...Momentalne beriem Fluoxetin 40 mg....Mojim problemom,samozrejme okrem celkoveho smutku je uzkost,kt.ma velmi fyzicky aj psychicky vycerpava.Priklad: Robim si svoju pracu,ked zacnem citit akysi vacsi tlak na hrudi,zacne sa mi tocit hlava a srdce mi zacne byt.V takom stave niekedy zotrvam aj vyse hodinu.Zle sa mi rozprava vtedy,niekedy sa normalne az zakokcem a uz vobec nemozem vtipkovat ako ostatne kolegyne...Celu zmenu som unavena pridem domov a tiez spim.Nevidim zmysel tohto vsetkeho.Som mlada slobodna zena,ale bojim sa,ze sa zachvilu nezvladnem postarat ani sama o seba.

fobicka1111

ahoj tiez trpim socialnou fobiou a tiez mavam stavy ako to no psychoterapiou sa to lepsi. Problemom nas so soc. fobiou je to ze sa strasne riesime a vobec si neuvedomujeme ze tak prehnane ako sa riesime sa na nas okolie vobec nepozera. Ja sice tiez beriem lieky proti uzkosti ale proste snazim sa ostat v ramci moznosti v pohode... druhy ludia ta nijako extra neriesia ako si ty myslis.. a toto mi straasne pomohlo... :)