Da sa prerusit studijum na skole v letnom semestri? Ja som to teraz nedaval a podal som si ziadost o prerusenie studia na 1 semester, kedze zimny mam dokonceny, ale teraz v letnom som tu ziadost podal este pocas vyucbovej casti semestra takze ako keby som nedokoncil tento rok letny... a na ten dalsi rok by som ho chcel urobit...
Ale bojim sa ze mi neschvalia ziadost a ze budem vylucney... neviem ze ako to je, ze ci musim mat dokonceny cely rocnik aby som mohol prerusit :/
Prerusenie studia
Na našej škole sa tieto žiadosti podávajú tuším do prvých 2 - 3 týždňov v príslušnom semestri... neviem, ako to funguje u vás... nebolo by odveci preštudovať si študijný poriadok... efektívnejšie by bolo čo najskôr rovno zájsť na študijné oddelenie...
Ojojoj, no neviem, ako to funguje na univerzite/ VŠ, na ktorej študuješ... utekaj na študijné oddelenie a informuj sa, či sa s tým vôbec ešte dačo dá robiť... ale osobne si myslím, že si to už prepásol a do ďalšieho ročníka ťa pustia, jedine ak už máš ziskaný určitý počet kreditov, ktorý je podmienkou pre nástup do ďalšieho ročníka... alebo ak dodatočne nedoložíš naozaj závažný dôvod, z ktorého si sa rozhodol prerušiť štúdium...
Ahoj, ja som tiez takto prerusila v marci pocas letneho semestra studium, pritom zimny som mala normalne skonceny. Len si treba podat ziadost a ist sa popytat na studijne, mali by ti to schvalit :) mne hovorili, ze podla datumu, ktory som tam na ziadost napisala, mi poslu ako keby pozvanku na zapis do letneho semestra, cize zimny semester uz vobec nemusis riesit, budes pokracovat dalej, len o rok neskor :)