Poprosil by som o radu, paci sa mi jedna zena, stretli sme sa asi 2x, zaujala ma, problem je ze mi vcera prezradila ze odchadza teraz v stredu pracovat do zahranicia... ostal som sklamany ale nedal som to na sebe vediet... Ale mam nutkanie ju este vidiet, byt s nou, aj ked viem ze to nema ziadny zmysel nakolko je rozhodnuta ist prec. Zazil niekto uz nieco podobne? Mne neostava nic ine iba sa od nej "odmotat" a zabudnut na nu...
Ako sa zachovat...
ingvius, sak nejde tam snad umriet....kontakt na nu predpokladam, ze mas, tak co? Mozno je aj dobre, ked bude od teba dalej, ak si medzitym prestanete rozumiet, no a v pripade, ze sa dvaja maju radi, tak vzdialenost sa da zas skratit.
chod do toho zahranicia aj ty nemas co stratit len ziskas tam je uplne iny zivot...ani sa jej necudujem ze uteka...
aspon ju fikni, ked odchadza
lLily, WHISPER asi tak jak pisete, ale asi sami viete ze niekedy srdce ide proti rozumu a asi si sami zle robime, lebo nam to zle robi - dobre ? ja uz fakt neviem...
sa odmotaj a nerieš... alebo snád cakaš ze koli nejakemu neznamemu ktoreho 2x v zivote nahodou stretla zruší svoje plány a ostane na SVK,.. zoberiete sa a zazvoní zvonec rozpravke je koniec a ziju spolu stastne az do smrti...?
netreba si priliž k srdcu brat romanticke filmy Pilcherova a podobne...
sak sa "odmotaj", netreba si robit falosne nadeje a prikladat veciam vacsi vyznam nez maju, naco...je to jej zivot a ked by chcela, tak ostane, no urcite nie kvoli tebe
No rozhodne,jej to povedz.Clovek nikdy nevie,co sa moze stat,a potom by ta velmi mrzelo,ze si jej to nepovedal.Ked clovek nieco citi k tomu druhému,mal by to ten doticny urcite vediet,pretoze raz,by si si to mohol vycitat.
Tak ide do nemecka lebo na svk nema pracu. A na ako dlho asi ani ona nevie.... Takze Ja uz vobec netusim.a ci jej nieco povedat?ona mozno aj vidize sa mi paci... Neviem ci uz to nie je zbytocne blaznit ju aj seba este viac...zide z oci zide z mysle :-) to je jedina alternativa.
kam ide? na kolko?
neda sa aybs te sa stretavali pravidelne? podla mna jej to urcite povedz a moze to vyst
nikdy nevies
nech to dopadne ako chce ale predtym ako odide jej to rozhodne povedz!
nemozes vediet co citi druhy clovek
nie pre kazdeho je praca v zahr. dolezitejsia ked predtym najde nieco co hladal, alebo ani nehladal a nasiel