Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo napísať kamarátom a rodine?

Príspevok v téme: Čo napísať kamarátom a rodine?
Castaway

Mám len jednu otázku. Čo všetko by ste napísali do posledného listu pre rodinu a priateľov? Rozhodla som sa so všetkým skončiť. Áno viem 14 rokov je málo na takéto rozhodnutie a pod... Ale depresie mám už 3 roky, moje ruky sú pokryté jazvami ale nikto si to nevšimol a týmto som sa usvedčila v tom že som proste bezcenná. Rodičia sa iba hádajú a stále po sebe hučia. Sestra má radšej svoju kamarátku ako mňa. Kamaráti sa so mnou týždeň bavia a ten druhý som štetka, kurva, piča.... Vďaka našej dokonalej triede je na mňa polovica učiteľov zasadnutá lebo si myslia že som ja urobila tie najväčšie hovadiny (spolužiaci sú proste sviňa). Ako keby som toho nemala dosť tak už asi rok mávam zlé sny v ktorých vidím zomierať ľudí, zvieratá a občas tam sú proste veci ktoré nedokážem pochopiť. Prosím aby ste mi napísali čo by ste vy do toho listu napísali lebo si niesom istá či tam mám všetko. Ďakujem vám za pochopenie mojej situácie a pomoc.
-Castaway

Annitka

Napíš tam, že teraz ked to čítajú, tak už si veľmi oľutovala, čo si spravila, lebo po "smrti" si zistila, že žiadna smrť neexiistuje, len si odložila svoje telo. ale tvoj duch a tvoja duša žijú ďalej. A teraz bez tela trpíš ako sviňa pretože už nemôžeš napraviť nič, Tak rada by si sa vrátila a urobila veci , ktoré už urobiť nemôžeš, ale už je neskoro. Napríklad by si všetkým povedala ako ich veľmi ľúbiš, ale že sa veľmi trapiš a potrebuješ ich pomoc a podporu.

philips

Ahoj, možno sa ti tvoja situácia zdá byť teraz bezvýchodisková, ale nie je to tak.
Napíš im sem: ipcko.upside.sk , poradia ti, ako ďalej.

tojejedno

Tvoja situacia zrejme nie je idealna, ale citam tvoj prispevok uz 2x a stale tam nevidim jediny dovod pre taketo rozhodnutie...