Svet ťa nebude mať rád keď si iný

Príspevok v téme: Svet ťa nebude mať rád keď si iný
Depp

Už som z toho zufaly ale jak si mam najst priatelov ked som fyzicky odlisny od zvysnych ludi. Nie tak ze som skaredy ale fyzicky na moje telo nie je pekny pohlad. Len ked sa so mnou ludia rozpravaju vidno ze su znechuteni a ze ma uz chcu mat za sebou. Ja za seba nemozem. Nie je moja vina ako vyzeram to mi bolo dane ked som sa narodil. A co mam to dakomu vysvetlovat ked to isto kazdy vie? Iste dakto sa na mna sem tam usmeje alebo prejavi sympatie ale co ja viem ci to neni len z lutosti a vobec by so mnou nechcel byt priatel. Naco riskovat dalsie sklamanie. A o dievcatach ani nehovorim to je pre mna uplne tabu.
A nechcem lutost aby ste si nemysleli.

mrlla

Depp svet ťa nemusí mať rád.Ten koho má rád svet je na tom horšie ako ty lebo je stratený.Ten kto ťa má rád je väčší ako celý svet aj vesmír.

alexxxxx

no ja ti neviem ale napr ja osobne by som nemala problem mat takehoto kamarata

pokial by sme si rozumeli tak by som nemala problem s tym ze ma takyto problem

viktoriabb

poliovirus je len virus... a da sa s tym bojovat prosim precitaj si o tom na internete...strasne vela ludom by to pomohlo a pomohli aj mne aj okoliu

Depp

ja sa nelutujem ani lutost nechcem ale moj stav sa nikdy nebude dat 100% zvratit, ta skolioza je len dosledok mojej hlavnej diagnozy (DMO) a ta je neliecitelna. aj cvicim, nesedim doma, ale ta osamelost ma ubija. ja by s tou chorobou aj vedel zit, len ma dost trapi samota. nemam s kym do kina, von, do kaviarne, vsade chodim uplne sam alebo max ked zavolam dakoho z rodiny. mam socialny okruh ale tam som skor outsider ludia davaju skor na prvy dojem a až tak ma nechcu medzi seba. a sebavedomie na to aby som dakoho oslovoval na uliici tiez nemam, aj tak si ludia vacsinou mysllia ze ich oslovim lebo chcem pomoc.

Gima

Nelutuj sa. Aj ked krivý a slabý, dostal si rovnaku šancu na život a rovnako ho môžeš aj zmeniť. Pravidelným cvičením, plávaním, posilovaním nôh a hlavne pozitívnym myslením. A nauč sa cvičiť jogu. Ked sa hanbíš za chrbát, tak nos hrubé tričká a svetre. Kúp si dynaband a fit loptu. Na chrbticu je dobre termálne kupalisko Velký Meder, ktore uvolnuje chrbtové svaly. Taktiež masáže pomáhajú. Ja mám tiež slabšie svaly, čiastočne nefunkčné,
no chodím občas do fitcentra, na taký stroj, ktorý pripomína lyžovanie a druhý simuluje stupanie do schodov.
Začni na sebe makať a nefňukaj ako malé decko.

Mikyyyyyy

A neda sa to zoperovat? Skolioza sa dnes bezne operuju v bratislave ja som tiez po operacii 90 stupnovej a som rovny krasne mi to spravilii