Dobrý deň, ak niekto zažil na vlastnej koži, že si partner našiel inú/iného ako ste sa z toho dostali? Ja sa cítim mizerne, v hlave mám obrovský zmätok, miestami je mi fajn, no potom zase padnem do depky. Spomienky, láska, sklamanie ,ublíženie.......som ako v začarovanom kruhu. Dúfam, že sa to časom zmení, lebo momentálne mám pocit, že môj život za veľa nestojí:( Dokázali ste sa z toho dostať aj keď ste toho človeka nadovšetko milovali? Je to šialená bolesť:( Som hrozne hlúpa, že sa trápim pre človeka, ktorý si to absolútne nezaslúži, no je to silnejšie ako ja.
Našiel si inú
takto
ja som momentalne v tazkej depke lebo sa rozchadzam s frajerom, avsak nikto neurobil nikomu nič zle, mam pocit ze sa stale lubime len to proste nefunguje a tym je to horsie
tym, ze ta podviedol a ublizil ti, by som sa nanho pozerala ako na hovado, toto do vztahu nepatri, naco by ti bol chlap ktory ti bol schopny takto ublizit?
spomienky su svina :( snaz sa len ku tomu nevracat, viem ako sa citis, citim sa asi podobne, ale mas tu vyhodu ze tvoj frajer bol hovado, ak si neurobila ty nic zle, co ho k tomu doviedlo tak sa naozaj netrap