SOM TLSTA :((

Príspevok v téme: SOM TLSTA :((
kikina

jezis ja som hrozne tlsta :( vsetci vravia ze nie som. ze som chuducka a naopak mala by som pribrat mozno, no ja sa vidim aj v zrkadle tlsta.ja mam pocit ze uz som ako tie anorekticky, ktore sa tak vidia. pane boze to moze byt? ano obmedzujem jedlo - t.j. snazim sa jest zdravo, nie mastne jedla a tak.. (ale cokoladku si neodpustim), zacala som posledny mesiac cvicievat dost..najprv to bolo 1x denne pol hodinky taebo pre profesionalov + 1-2 hod na korculiach a teraz to je ze rano, na obed aj vecer cvicim to taebo pol hodinku, no postava stagnuje. alebo to sa len mne zda? spalim tym taebom to co za den zjem? lebo ja uz som si neni ista.

pre info mam 178/57 a 21 rokov. mozno mi napisete ze mam v pohode vysku aj vahu ale nie nie je to v pohode. SOM TLSTA

piavana

kikina ty si bud anorekticka alebo samoluba cica ktora chce pocut aka je uzasne stihla..jedno horsie jak druhe...

ivka2

kikina...ale vazne daj mailovu adresu a poslem ti par fotiek ,,stihlych,, dievcat..resp. smrtiek alebo este sa pohybujuce kostry...ja mam vysku 168cm a vaho 59 a chcela by som schudnut tak 3-4 kg, viac ani nie...ale aj ked neschudnem tak sa trapit nemienim, lebo konecne mam aj zenske krivky...a kazdi chlap ti povie ze je odpudzujuce ak je zena vysoka a est ek tomu ako ,,lata,, ..skus sa spytat nejakeho chalana ci sa mu paci kost a koza...kazdy chlap je rad ak ma zaco chytit...tak sa laskavo spamataj, cvicit mozes aj nadalej, aby si si vyformovala postavu, ak si myslis ze to nemas rozlozene spravne, ale ja pochybujem ze mas niekde nejaky tuk..ale chlavne nedrz diety a normalne jedz...dobru chut..pa

majkas

no kikina... neodpustila som si a vypocitala som si tvoje BMI. pri tvojej vahe a vyske je 17,99. si podvyzivena. a ja by som aj povedala, ze ANOREKTICKA. ja som o 2 cm vyssia nez ty a mam vahu 73 kg. co mam hovoritr ja??? ze mam smrtelnu obezitu? podla BMI indexu je moja vaha normalna, ale viem, ze musim schudnut aspon 5 kg.

lulu19

Jezis sorry dievca ale ty si P..ča .
Neboj sa anorekticka niesi ,uz ked si to vsetko priznavas .A dobre si uvedomujes ,ze si chuda tak newiem naco sa tu hras .Neznasam take holky,to chcete dookola pocuvat ..nie ,niesi tlsta si chuducka ..tu ti muti ,mojko
A s tym cvicenim ,ked cvicis nieco aerobne tym zhadzujes .Ak cvicis anaerobne ,robia sa ti svaly ,cize vaha ide hore,kedze sval je tazsi ako tuk .Ale ked si nikdy tolko necvicila ako cvicis teraz,To je sok pre organizmus ,stagnuje mozno vaha pojde dokonca o kilo ci dva hore ,ale potom nastane rapidne odburavanie toho sa neboj.A jec,kto neje je debil.Neuvedomuje si ,ze ti co jedia poctivo ovela skor zhodia ako oni .Lebo telo ak nedostava primerAne ziviny ,zjes len malickost a ono si z tej malickosti zobere maximum .Pricom za normalnych okolnosti ,by nebralo .A organizmus nebude nic chciet spustit lebo ho nastavis na take stadium ,kt.sa vola strach.Strach z toho ,ze dlho opat nieco nedostane ,a tak ziaden tuk nepustí ..A prepac predstavujem si ta ako hlupu vyzjabnutu blondinku kt.mysli cely den na to ako byt stihla... trocha trapne ,moj nazor .sorac