Ahoj. Mám 17, o tri mesiace 18 rokov. Moja výška je 175 cm. Zaujímalo by ma, ako ženy vnímajú mužov s takouto výškou ? Je vôbec šanca, aby si ma nejaká žena popri 1,9 m vysokých mužoch všimla ? Ešte by som sa chcel spýtať, či je možné v mojom veku vyrásť o 5 cm, aby som dosiahol výšku aspoň 1,8 m ?
Nižší vzrast u muža.
No tak...ja ešte aj ako pubertiačka(13) si keď mi niekto povie predstav si chlapa predstavím niekoho aspoň 180 cm vysokého...ja sama mám 168 cm(už veľmi nerastiem), ale tých 175 cm by mi vôbec nevadilo, mám takých kamošov a je to ideál rozdiel...ale za niečo viac mám kamaráta a ten je vyšší(takí má viac berú), no akože má 183 min. Ale poviem po pravde. Ja už teraz idem skôr na vnútorné hodnoty, aký je..ale skôr si všimnem chalana, ktorý je vysoký a mne sympatický(to neznamená hneď, že musí byť pekný, lebo toto si väčšina vybaví..) a keď sa zoznámime a aj z vnútra je fajn, tak je to dobré. ale aj nižší chalani ma dokážu dostať, ale keď sú takí ako ja, alebo nižší, tak u mňa Bohu žiaľ končia...teraz...keď budem staršia, tak mi možno rovnaká výška vadiť až tak nebude(veď to je strašne povrchné), ale nižší určite áno a vidím aj keď si to ľudia nechcú priznať, že výška je u muža dôležitá a vo veľa prípadoch predstavuje nevýhody, lebo chlap môže byť úchvatný vo vnútri ale ľudia sú povrchní a odpíšu ho(niektorí)už na základe toho ako vyzerá...síce sa mi to nepáči, ale nie všetci sú takí svätí, ako vy tu, že určite by vám to nevadilo, ale chcem vidieť, ako všetke tu(ženy)by ste brali nejakého 164 cm chlapa, keď vy máte 170...proste to je v ľuďoch zakódované ako to má byť...ale to neznamená, že to tak musí byť a ja sa snažím aby som ľudí neodpísala na základe vzhľadu, ale keď už, tak na základe vnútorných hodnôt...toť môj názor, každý máme iný názor, ale tak na výške si nemáme zakladať, ale je u väčšiny jedno z kritérií.
no ale to bolo o výške mužov, ale výška 175 je úplne v pohode a vyrastieš ešte niečo. :-)
PS:ja sa viac stretávam so staršími, preto tých 183 cm+...
Pekný deň prajem.
Čo mám hovoriť ja !!!?? Ja mám 169 cm !!!!!! Ty máš 175 cm, to je úplne v pohode, to je u žien ešte akceptovateľné tak buď rád, čo by som ja dal za to aby som mal aspoň tých 175 :(((((((
A keď vidím baby čo majú 150 cm a chodia s chlapmi čo majú cez 2 metre tak neviem či sa mám smiať alebo plakať... a že na výške nezáleží to sú len také trápne reči... keby nezáležalo, tak by nízki chlapi mali rovnaké šance ako vysokí !!!
Mužskosť nezávisí od výšky. A mužskosť priťahuje ženy. Problem solved ;)
a inak 175 mi pride uplne v pohode a za krpateho sa nemozes ani nahodou povazovat, ak nie obklopeny samymi dvojmetrovymi zenami
zena si ta vsimne na zaklade toho, ci si ju vsimas ty a nie na zaklade tvojej vysky ci sirky
neviem kde ludia beru, ze ked sa budu predvadzat a putat pozornost bez vacseiho pricinenia, tak druhi si ich budu vsimat - to je take "kojenecke" premyslanie este, ktore mohlo platit na na matku, ked bol clovek este maly. Zaregistrovat ta moze sice skor, Ked si "viditelnejsi", no co z toho, ked ju nicim viac neoslovis? to je proste malo a nebude sa o teba zaujimat
Ja meriam 173 cm a vôbec som si nevšimol že mi to ženám vadilo, ani mne to nevadí tak čo riešiš
175 u muza je normalny, nie nizsi vzrast. Ale este urcite nieco narasties.
Tvoja vyska je pre vacsinu zien az prilis dobra.
ja mam 170 a pačia sa mi nizki... 190cm rebriky si nevšimam...