ahojte ludia... ako zacat.. od strednej skoly nepretrzite pracujem v jednej firme na smeny a za par stoviek... strasne tuzim po tom spravit si vysoku skolu lenze mam vek kedy uz moji rovesnici koncia... chcela by som studovat externe nakolko nechcem prist o prijem.... nieje to blbe zacat v 25tke studovat na vyske? lebo moja rodina ma od toho odhovara.... dakujem za odpovede vazne tuzim po tom spravit si to vzdelanie.....
tuzim si spravit vysoku skolu
Ahoj, tiež som takto chvíľu pracovala, aj ja som si túžila spraviť VŠ, teraz mám 22, takže tiež nejdem rovno po strednej, ale momentálne som prijatá na denné štúdium :) Moja rodina je celkom aj za, ale nájde sa niekto kto je proti...ale toto ma vôbec netrápi, je to môj život a je zbytočné počúvať niekoho, kto si sám školu nespravil a možno sám nie je spokojný so svojou prácou... No a ľudia študujú v rôznom veku. Navyše, keď človek ani len neskúsi po čom túži, bude to neskôr ľutovať.. Veď čo sa môže stať, buď sa nám tam zapáči a budeme radi za túto možnosť, alebo s tým proste sekneme. A keď chceš ísť na externé, tak ani o prácu neprídeš. Prajem veľa šťastia :)
ahoj rozhodne chod studovat pises ako keby mas moj vek dievca! :D Ja som si robila vysokoskolske vzdelanie kvoli zamestnaniu v 40tke :) a svet nepadol a bolo kopa zien ktore si robili vs priblizne v mojom veku :)
Ahoj, je to uplne normalne. Kuvicie hlasy nepocuvaj. Aj ja som mala kopec spolužiakov, 26 aj 30 rocnych. Nie kazdy si musi VS robit ako 18rocne "ucho". Urcite si chod za svojim snom, je to tvoj zivot a je na tebe, ako ho prezijes :)