Priatelka chce sex..

Príspevok v téme: Priatelka chce sex..
martinzBAA

Chodim s priatelkou už asi 4 mesiace, všetko je fajn, aj ked som dosť hamblivy a tichy, ale v jednej oblasti to začina byť zle. Ide o to, že priatelka chce, aby sme mali už sex. Som kresťansky založeny atd, ale to by nebol až taký problem. Hlavna pričina problemu spočíva v tom, že mam zuzenu predkozku a nebol som to schopny doteraz riešiť, kvôli týmto mojim vlastnosťam. Neviem, či by som to mal s nou vyskušať, nerad by som ju sklamal ...hm. Asi pred týždnom som si z netu objednal umelu vaginu fleshligt. Za normálnych okolnosti, by som to nerobil, ale som už dosť v koncoch. Ide o to, že ked je môj kamoš v klude, tak predkozku pretiahnem, ale pri erekcii max. do polovice. Ale pri použivani tejto pomôcky som nemal žiaden problem a netrvalo to len minutu :D Samozrejme, za použitia trochu lubrikanta, resp. slin. Je medzi tým a normalnym sexom velky rozdiel, alebo to bude v pohode...? vdaka

Mesačný princ

Choď normálne k lekárovi a povedz mu o čo ide. Pomôže ti.

A veselo môžete hopkať v postieľke :D

Mesačný princ

BJ 2 - asi polovica z celkového počtu kňazov na svete sú pedofili.

Popieraním svojej prirodzenosti a braním ohľadu na bytosti, ktoré už dávno nejestvujú je smutné a choré.

Aj BOH sa musel nejako rozmnožovať a nikde som nečítal, žeby bol ženatý :D Ježiš mal aspoň Magdalénu, ale celá cirkev je podľa mňa chorá...

Sexujete pred svadbou ste chorí, nie ste pokrstení, tak vás posadne diabol, nechodíte do kostola, ste neveriaci....omg

Chorá celá cirkev!!! Je úplne jedno aký druh

BJ 2

To co je, ze si "krestansky zalozeny"? Take nieco neexistuje, bud si krestan, alebo nie. Krestan dava vyznanie viery, ze nezradi Boha, Jezisove ucenie. Ziaden sex sa tolerovat nebude, ani vynimky. To co robis, je pachanie hriechu a kupovat si umelu vaginu? Tito novodobi krestania su na plac. Skus to ist povedat, knazovi, duchovnemu, alebo hociakemu veriacemu, povie Ti, co si o tom mysli.
Normalne jej povedz, ze do manzelstva nic nebude, ze je to len na plodenie deti. Ak je to laska, prezije to. Ak je to ......, tak ta opusti.
Krestania by si mali hladat krestanov, uz zle dopadnu povacsine aj vztahy evanjelik - katolik, su tam proste stale problemy. A veriaci-neveriaci, to je nemyslitelne, ublizite detom.

livinka25

ona chce sex a ty nie?no to sme dospeli :D aby zena uhanala chlapa,a stale entusim o akom probleme to hovoris,co ma predkozka so stykom? vsak tam je "prebytocna " uplne,co riesis?