Priatelka chce sex..

Príspevok v téme: Priatelka chce sex..
martinzBAA

Chodim s priatelkou už asi 4 mesiace, všetko je fajn, aj ked som dosť hamblivy a tichy, ale v jednej oblasti to začina byť zle. Ide o to, že priatelka chce, aby sme mali už sex. Som kresťansky založeny atd, ale to by nebol až taký problem. Hlavna pričina problemu spočíva v tom, že mam zuzenu predkozku a nebol som to schopny doteraz riešiť, kvôli týmto mojim vlastnosťam. Neviem, či by som to mal s nou vyskušať, nerad by som ju sklamal ...hm. Asi pred týždnom som si z netu objednal umelu vaginu fleshligt. Za normálnych okolnosti, by som to nerobil, ale som už dosť v koncoch. Ide o to, že ked je môj kamoš v klude, tak predkozku pretiahnem, ale pri erekcii max. do polovice. Ale pri použivani tejto pomôcky som nemal žiaden problem a netrvalo to len minutu :D Samozrejme, za použitia trochu lubrikanta, resp. slin. Je medzi tým a normalnym sexom velky rozdiel, alebo to bude v pohode...? vdaka

Mesačný princ

MartinzBAA - tak držím palce a ak by to náhodou nevyšlo, tak zájdi za lekárom a on ti určite pomôže :)

MartinzBAA

vdaka za vase postrehy. Rozzhodol som sa, že to nebudem riešiť a pojdem rovno na vec s priatelkou. S tou umelou vagínou to ide v pohode aj pri max. podtlaku, sice predkozku nepretiahnem celu, ale vôbec ma to neboli, resp. nemam s tým žiaden problem. A nepredpokladam, že by sa mohla predkozka zaseknúť, lebo ju za zalut pri erekcii nepretiahnem. Cital som na nete aj ine stranky, a boli tam chlapi ktorí písali, že takto funguju roky a nemajú s tým problem. Ja nemam problem ani s hygienou, ked je v klude, tak to krasne teraz ide. A asi som sa zle vyjadril, to ze som krestanský zalozený. Verím v Boha a priliš neuznávam cirkev, už len kvôli tomu, co sa stalo u nás. Sú dosť lachvatý, zbierať budú stále, ale ked treba pomôcť opačne, tak neobetujú ani euro. Ale o tom môžem popísať neskôr, idem spať.

Mesačný princ

Možno keby každému kresťanovi dali umelú vagínu a povinne by ich fasovali kňazi, tak by tie percentá nejestvovali vôbec. Či s mýlim?

Mesačný princ

BJ_2 - nerozumiem celkom prečo je viera v BOHA spájaná s akýmkoľvek náboženstvom. Vieru v neho má každý v sebe a on je všade vôkol nás.

Ja by som náboženstvá zrušil.

A inak prečo by si veriaci človek nemohol kúpiť umelú vagínu??? :O

Až mi je to smiešne

BJ_2

mesacny princ? Polovica? to si kde nabral tento udaj?

Pri tom mnozstve knazov, su to mizive mnozstva, len vzdy sa to nafukne, lebo cirkev by mala byt svata. Lenze clovek taky nieje, iba sa o to moze snazit, jasne, ze niektori padnu, a niektori tam idu skodit aj zamerne. To ale neznamena, ze by mal clovek stratit vieru v Boha, a hned zacat pachat sexualny hriech.

Angelika3

Ja neviem, tak chlapec sa niečo normálne opýtal a vy sa chytíte toho či je kresťan.
Neviem ti žial poradiť rozdiel medzi umelou vagínou a skutočnou, lebo som ženská :-D, ale tu ti asi dobre niekto poradil s tou obriezkou.

boop

Chod za urologom a ten ta posle na obriezku pravdepodobne a je po probleme. Po svete chodia miliony obrezanych muzov. Aj na Slovensku ich je vela. A teraz nemam na mysli ziadnych moslimov. Obriezka sa normalne vykonava ako chirurgicky zakrok ked pacient trpi zuzenou predkozkou.

kiddo

Ale on nema moralny problem s tym, ze by mal sex pred svadbou. Vsak on riesi nieco uplne ine. On to tiez chce, jedine, co riesi, je ten fyzicky "problem".

Ja neviem o tom nic, ale ak ty vies, ze ide o nieco, co by malo fungovat inak, zajdi k urologovi. Takto sa budes nervovat a mozno uplne zbytocne. Si uz dost stary na sex, tak si dost stary na to, aby si veci riesil namiesto uhybania.

Tomas12345

Praveze ak si krestansky zalozeny tak vies ze sex pred svatbou je hriech. Vydrz to viera je predsa dolezitejsie nez chvilkove potrsenie zo sexu . Vztah nieje len o sexe ale aj o niecom inom .