Buduca svokra krst bludy

Príspevok v téme: Buduca svokra krst bludy
Lorenza

Chcem sa spytat jednu veci, trpim OCD, ale to mam z uzkosti, ktory vyvolal jeden problem v detstve. Od mala som bola utiahnutejsia. Moja svokra veri vseliakym kravinam a hovori, ze to zato ze nie som pokrstena. Vkuse omiela nieco zo zlymi energiami a diablom. Ja som sa normalne zacala bat niektorych veci. odkedy mi to zacala hovorit. V zivote som vsak prezila nieco, preco verim v Boha. Akurat nie som pokrstena. Zacinam sa bat ci netrpim schizofreniou, ked si uvedomujem, ze ok moze byt, ale su to nezmysly. Proste som chora, alebo ma len nalakali dlhotrvajuce reci svokry. Dakujem.

Realita

Upovedomujem ludí že veľa s týchto príspevkov pod ktorými sa vydáva pod vymyslenými prezývkami je osoba ktorá nemá celé dni čo na robote má zo seba komplexy pretože nemá žiadneho partnera na to že má vyše 50 rokov dáva sexuálne návrhy a sexuálne obťažuje mužov a svojimi vymyslenými príbehmi si kompenzuje svoju neúspešnosť pri dotieraní na tomto a iných diskusných fórach!!!Nikto ho vážne neakceptuje z každej roboty ho vyhodili pretože ohováral a robil intrigy na nadriadených.Internetové diskusie sú jeho úchylkou.

Biela Kobra

Svokre na tebe zrejme zalezi, ale zasievat do teba dalsi strach a uzkost je od nej pochybne. Inac to ale asi bohuzial nevie. Na tom vsetkom vsak moze byt nieco dobre. Hovoris, ze v Boha veris, a zrejme ta o tom presvedcil osobny zazitok a nie nejake presviedcanie od druhych. Mozno by ti krst priniesol osobny klud v dusi, nielen tym, ze niekam budes patrit, ale aj tym, ze na tvoje kroky bude stale niekto dozerat, ze nikdy nebudes sama. Odporucam ti zistit si medzi mladymi ludmi nejakeho sikovneho rozhladeneho knaza, ku ktoremu by si chodila na pripravu, mozno zistis, ze rozhovory s nim ti prinesu pokoj a zacnes sa zaoberat aj inymi vecami ako svojim strachom. Urcite nechod za knazom aldbo katechetom, ktoreho ti odporuci svokra, ale takym, co robi omse pre mladych, hoci aj v inom meste. A pripadne z krstu nerobte ceremoniu pre rodinu, prezi si to sama so svojimi najblizsimi, ktorym doverujes. Je to vec len medzi tebou a Bohom. A ak sa rozhodnes, ze to pre teba nie je, tak uz ti ostane len psycholog.

uzovkazelena

nielen svokry, ale aj matky vedia byt riadne drbnute
tebe by pomohla zmena ' a to odist byvat z toho prostredia
definitivne a navzdy odstranit 'istych' ludi zo zivota
krst tu prebieha tak ze nejaky stary uchyl a stare bosorky vykonaju na tebe ich ciernu magiu ... to nepomohlo este nikomu, leda ze by ta krstil sam Jezis

leda ze by ta krstil sam Jezis

Kate9402

Možno je pravda, že jej svokra umyslne zle nechce, ale tie jej paranoje majú potom takéto následky. Vždy ma až vystrie, keď sa docitam niekde čo všetko sú tie svokričky schopné. Je to príšerné a neskutočne ma to vie rozčúliť.
Ak by ste boli takto vážne chorá, neuvedomovali by ste si , že chorá ste. Čo sa týka úzkosti a Vášho psychického stavu www.inazena.sk je to o ženách, pre ženy ;)
Pre Vaše dobro... Odporúčam pravidelnejšie sedenia u psychológa.

HJ

Mám rovnaký problém so svojou svokrou len s rozdielom, že ja zastávam rolu manžela a že mne svokra život znepríjemňuje už takmer 50 rokov. Má 95 rokov, ja mám už po 70. roku života. Zrejme ma prežije. Drží sa ako kliešť, porazila aj zápaľ pľúc pred tromi rokmi. Hádky sú na dennom poriadku. Sám sebe sa čudujem, že som ju ešte neudrel, keď ma začne provokovať.

Mesačný princ

Lorenza - tá moja veľmi dlho mlela a aj tak som ju nepočúval :D

a už nemám svokru :D

Na svokru a jej reči sa môžeš z vysoka......

Máš pocit, že krst ťa oslobodí od démonov??? :O

Ľudia sa najskôr zbláznili. Ja mať takú svokru tak utekám kade ľahšie z tej rodiny

MichalKaras

Ahoj, svokru necháp zle, len má o teba strach. Myslím si, že by bolo vhodné ísť na krst, poznám kopec ľudí ktorí našli vieru a Boha v dospelosti a aj v tridsiatke - štyridsiatke išli na krst. Držím palce!