Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hanbim sa za nu lebo je to na nej vidiet..

Príspevok v téme: Hanbim sa za nu lebo je to na nej vidiet..
hanblivko24

Moja priatelka je v 7 mesiaci tehotenstva a ja sa hanbim zato ze je na nej okato vidiet ze som ju pred par mesiacmi nabuchal a ze sme to spolu robili. Ako bolo to neplanovane mali sme vypite vtedy a asi nezaucinkovala antikoncepcia vplyvom alkoholu. A teraz ked s nou idem na rozne vysetrenia a v cakarni su ludia , ona ma brucho velke a vsetci ziraju na nas a urcite hned myslia nato ze sme to spolu robili akt plodenia. Alebo ideme po ulici a vsetci jej cumia na bruchoa potom na mna pozru a urcite im v hlavach preleti myslienka ze sme spolu sulozili. Tiez pred kamosmi sa hanbim aj pred susedmi ci kolegami. Ako vsetci to vedia ze som mal svoj penis v jej vagine a ja som ten typ co nechce aby vsetci vedeli o tom ze som sa do nej vystriekal v case orgazmickeho vypatia.
Inac nechodili sme spolu dlho a nikto necakal ze tak skoro pokrocime az do tohto levelu. Som taky zdrzanlivejsi typ cloveka. A zrazu to vsetci vedia ze som sa do nej vystriekal vo velkom vzruseni. Taka hanba..
A to je len v 7 a co bude v 9 mesiaci preboha?

hanblivko24

milujem ju asi
neviem sam prislo to tak skoro a nahle, necakal som to, to ten alkohol svina!
moze zlyhat anitkoncepcia vplyvom alkoholu? Lekara som sa nepytal nemam odvahu este by ma zjebal ze sme splodili decko a bude poznacene nejak

hanblivko24

neviem s cim to suvisi mozno s vychovou lebo ked som sa zacal zaujimat o baby v puberte tak sa mi rodicia posmievali obcas pred navstevami ze uz bude mat frajerku a kde ides za frajerkou a pod. Ale neviem ci je to tym. U nas sa o sexe nikdy nerozpravalo otvorene. Nasi boli trosku pruderni v tomto. Ale ja nemam problem s babami, nemam problem ich balit a dotyky a tak. Bol som vzdy iniciatorom dotykov a chmatov u bab a tesil som sa ich blizkosti. Ja sa len hanbim za to brucho.

Marunka

A čo vlastne čakáš, že sa tu dozvieš? Že niekto má podobný problém ako ty? A potom čo? Budete dvaja hanbiaci sa a pomôže ti vedomie, že v tom nie si sám? Prosto sa s tým zmier. Vieš ako si prišiel na svet? Súložou. A ja? Tiež tak isto :) Aj Mesačný, aj keď je z inej planéty :D Niečo nemáš v sebe spracované, poznám veľa zdržanlivých, či hanblivých ľudí a toto by ich nikdy nenapadlo riešiť :) Ako je to doma? Nesúvisí to napríklad s vierou?

hanblivko24

mam 24 a myslim ze som dostatocne opisal zaco sa hanbim
ze to je vidiet ze sme spolu spali a sulozili. Ako viem vela ludi okolo nas v noci ci cez den sulozi a neviem o tom ale robia to. Ale na nich to nieje vidiet. Ti co deti nemaju alebo uz ich maju velke a u nas dvoch je to vidiet ja neviem z coho tie pocity vychadzaju ale pisem co pocitujem je mi trapne chodit s nou medzi ludi.

lLily

ak to dieta dokonca nebolo splodene z lasky, tak sa nedivim - ta zena je akoby ponizena-po(zneu)zita a ty mozno kvoli tomu citis dokonca vinu a hanbis sa za nu i za seba, bo na nej tento skutok aj vidiet? na tebe to nevidiet, ty nie si tehotny, takze sa viac hanbis akoby za nu, inak by si vedel, ze v prvom rade sa hanbis za seba a ze si to neustrazil

Marunka

Fuuu :D Neviem nakoľko je tvoja reakcia v pohode, v živote som sa nestretla s niečim takým...aby sa niekto hanbil za to, že čaká dieťa a je to vidno na žene. Koľko máš rokov? Nikto nevie predsa ako k tomu došlo, že zlyhala antika, že ste boli opití atď...sex majú všetci, čo na vás čumia, teda v to dúfam :D A tie pohľady budú presne také isté, ako sa budeš cítiť ty. Keď si s ňou v čakárni a ideš sa pomaly vopchať do myšacej diery, tak je jasné, že aj ľudia budú pozerať na vás, že čo sa "okúňaš"...
hmm, neviem čím toto tvoje presvedčenie môže byť vyvolané...hanbíš sa za svoje telo a sex? Nie si dostatočne zrelý na prijatie tohto faktu? V tom prípade ani samotný sex si ešte nemal mať :D Nespracoval si fakt, že zo súlože vznikajú deti? Neviem, strielam čo mi prvé napadne :D

lLily

tie myslienky budu asi z kolektivneho vedomia predsudkov ludstva spojeneho s hanbou, ze vsetci vidia do tvojho sukromia, ktore akoby nie je ustrazene

mna take myslienky napadaju bezne, ked vidim tehotnu ci mlady parik s dietatom alebo dokonca svatbu kohosi a vtedy mi ich pride dokonca az luto na istej urovni - ze vlastne za to nemozu a ze je vsetkym jasne, ze to dieta nepriniesol bocian

dokonca som raz videla aj film, kde v davnej minulsoti boli pri posteli mladomanzelov pritomni aj hostia alebo kratko po ich akte, neviem uz a prislo mi to maximalne trapne, ze to robili akoby pred nimi za dverami izby a oni tam cakali len aby potom mohli vhenut dnu a pochvalit ich, ze splnili svoju povinnost v ramci splodenia potomka