Hanbim sa za nu lebo je to na nej vidiet..

Príspevok v téme: Hanbim sa za nu lebo je to na nej vidiet..
hanblivko24

Moja priatelka je v 7 mesiaci tehotenstva a ja sa hanbim zato ze je na nej okato vidiet ze som ju pred par mesiacmi nabuchal a ze sme to spolu robili. Ako bolo to neplanovane mali sme vypite vtedy a asi nezaucinkovala antikoncepcia vplyvom alkoholu. A teraz ked s nou idem na rozne vysetrenia a v cakarni su ludia , ona ma brucho velke a vsetci ziraju na nas a urcite hned myslia nato ze sme to spolu robili akt plodenia. Alebo ideme po ulici a vsetci jej cumia na bruchoa potom na mna pozru a urcite im v hlavach preleti myslienka ze sme spolu sulozili. Tiez pred kamosmi sa hanbim aj pred susedmi ci kolegami. Ako vsetci to vedia ze som mal svoj penis v jej vagine a ja som ten typ co nechce aby vsetci vedeli o tom ze som sa do nej vystriekal v case orgazmickeho vypatia.
Inac nechodili sme spolu dlho a nikto necakal ze tak skoro pokrocime az do tohto levelu. Som taky zdrzanlivejsi typ cloveka. A zrazu to vsetci vedia ze som sa do nej vystriekal vo velkom vzruseni. Taka hanba..
A to je len v 7 a co bude v 9 mesiaci preboha?

Johanka25

Jeminenky ty fakt nevieš načo máš ten kus mäsa medzi nohami. Načo takéto osoby sexuju. Irituje ma to ! Potom o par rokov budu deti takych rodicov zakladat temy o tom ake problemy maju vo vztahoch rozne komplexy a pod. Si naozaj mlady na potomka a nebud sebec a co tvoja priatelka? Tak ako pre teba to bol sok pre nu 2x taky. Ona ma to brucho ona ma tie nevolnosti cely ten diskomfort zatial co ty,chudacik,sa lutujes. Nikdy pri pohlade na tehotnú zeny ma nenapadlo ako prebiehal cely akt splodenia,naopak vzdy sa milo pousmejem ,lebo vsetky buduce mamičky vyzeraju tak spokojne a stastne. Je cas sa stat chlapom a oporou priatelke. Su pary ktore nemozu mat deti ,a pod a dali by čokoľvek zato. Tak sa vzchop!

Sielano

Ziraju preto lebo je to milé, rozmýslaju či ti uvolnit miesto, nikoho nenapadne tie tvoje konštrukcie.
Kolko maš rokov? To je pekne ked tm je babo, najdi si knižky ktoré ta pivzbudia iným smerom.
Začni sa spravať ako tatko, o niekolko rokov budes mat iný pohlad.na to.Alebo chodte medzi podobných do rodinky s takýmito vecami maju
skusenosti a ta pvzbudia spravnym smerom.

Akoco

Citala som uz vselico ale ze niekto moze mat takyto problem tak to som netusila.prepac ale z tych tvojich opisov mi prides ako maly nevyzrety chlapec ktory skusil nieco na co nebol psychicky vyzrety hanbit sa za brucho tehotnej partnerky noo tak to je ina salka kavy cez den stretnem niekolko tehotnych zien aj parov a nikdy nikdy mi ani len na um neprislo ze aha oni spolu sexovali.ked sme uz pri tom tak to by sme si to iste mali mysliet aj pri parikoch ktory sa drzia co I len za ruky.mal by si byt stastny ze v priatelkinom brusku rastie novy a krasny zivot a hlavne tvoje dieta.iny by boli neskutocne stastny aa hrdy ak by to mohli zazit.mal by si sa nad sebou zamysliet

fupppa

chudera tvoja frajerka nezasluzi si takeho hnupa ako si ty... neni jedine tehotna na Slovensku a na svete... si este nedozrete decko... lutujem ju aj dieta....fakt....

lLily

to proste musi suvisiet s citmi k nej, bo dieta vas spaja a zalubeni su praveze radi spajani ci uz v sukromi alebo i pred okolim, ktore spravidla vobec neriesia

Ejejsjs

Ja som zena a keby som tehotna (nastastie byt nechcem) tak by som sa tiez hanbili. Vsetky tie pohlady ze sa do mna vystriekal a ze sme to robili.. no hroza viem ako sa citits