je mozne ze vzdy po poziti cesnaku a cibule mam problemy, nafukovanie, je mi tazko od zaludka?
Cesnak - tazkosti
Cesnaku sa boja ženy a upíri, keď si ho dáte, tak zabijete dve muchy jednou ranou. Aj postarší by ho mali užívať pravidelne v malých dávkach, keď príde smrť, tak len poviete: áááááno, už idem - ha, ha.
Ahoj, aj cibuľa aj cesnak sú ťažko stráviteľné, a z cibule určite nafukuje. Ja nemôžem ani jedno, ani druhé, vyzerám ako v piatom mesiaci a je mi ťažko od žalúdka.
jedného času som sidfal 6 prepučených strúčikov cesnaku do mlieka s medom, ale skoro po mňa prišla sanitka, bol som pri vedomí zvalilo ma na zem a ležal som asi dve hodiny ma zemi, kým trochu sa cesnaková esencia neroptýlila po celom tele. Ale do rána som sa cítil divne, nič ma nebolelo, len som cítil žalúdok a črevá, ráno som zaspal až do obeda.
Preto pozor jesť surový, nie veľa ale s jedlom.
mne je v poslednej dobe tiež ťažko z cesnaku a surovej cibule. Radšej sa im už vyhýbam a keď náhodou varím niečo, kam ide cesnak, tak dávam len malé množstvo.
nejedz to každý sme iný, najdi si čo ti robi dobre.
Je to možné. Máš intoleranciu na ľaliovité rastliny. Vynechaj na tri mesiace cesnak, cibuľu, pažítku, pór a špargľu. Sleduj svoj zdravotný stav a pomaličky si začni pridávať zeleninu.
Je to možné, mne je po cesnaku tiež ťažko, tiež mám aj kŕče.