Cesnak - tazkosti

nnnuuu

Cesnaku sa boja ženy a upíri, keď si ho dáte, tak zabijete dve muchy jednou ranou. Aj postarší by ho mali užívať pravidelne v malých dávkach, keď príde smrť, tak len poviete: áááááno, už idem - ha, ha.

gabona1

Ahoj, aj cibuľa aj cesnak sú ťažko stráviteľné, a z cibule určite nafukuje. Ja nemôžem ani jedno, ani druhé, vyzerám ako v piatom mesiaci a je mi ťažko od žalúdka.

Marosko-n

jedného času som sidfal 6 prepučených strúčikov cesnaku do mlieka s medom, ale skoro po mňa prišla sanitka, bol som pri vedomí zvalilo ma na zem a ležal som asi dve hodiny ma zemi, kým trochu sa cesnaková esencia neroptýlila po celom tele. Ale do rána som sa cítil divne, nič ma nebolelo, len som cítil žalúdok a črevá, ráno som zaspal až do obeda.
Preto pozor jesť surový, nie veľa ale s jedlom.

gastanko2016

mne je v poslednej dobe tiež ťažko z cesnaku a surovej cibule. Radšej sa im už vyhýbam a keď náhodou varím niečo, kam ide cesnak, tak dávam len malé množstvo.

Mesačný princ

cibuľa a cesnak sú ťažké na žalúdok. Preto ti je ťažko. nič viac, nič menej.

To je ťažko asi každému človeku z tohoto

Kycera

Je to možné. Máš intoleranciu na ľaliovité rastliny. Vynechaj na tri mesiace cesnak, cibuľu, pažítku, pór a špargľu. Sleduj svoj zdravotný stav a pomaličky si začni pridávať zeleninu.