ahojte chcela by som sa spytat na niekolko veci ohladne chudnutie.....mam 18 rokov vysku 172cm a vahu 95kg!uz dlho sa chcem zbavit tych kil navyse no ani za boha mi to nejde...uz viackrat som sa pokusala velakrat som zlyhala no minuly rok v lete sa mi podarilo schudnut 10kg behanim za dva tyzdne(to som mala vtedy 72kg) no vzdala som to kvoli problemom co som mala....za necely rok som pribrala tych 22kg!!to je nehorazne cislo!!zacala som cvicit ten HIIt trening a ktomu som to striedala s byciklovanim a obycajnym cvicenim doma podla videi co si o tom myslite? no tie kila nejdu dole aj stravu som obmedzila davam si mensie porcie zacala som ranajkovat pijem len cistu vodu alebo vodu s citronom sladke nejem ani fast foody no obcas si dam cipsy(nie cely balik)rozmyslala som ze si zaplatim osobneho trenera co myslite?ak s tym mate niekto skusenosti prosim napiste vase skusenosti alebo rady! :) dakujem
chudnutie
V mojom okolí keď chceli schudnúť, samozrejme okrem pohybu , pred každým jedlom vypili 150ml cerstvej grepovej šťavy. Vždy to zatiaľ zabralo.. Ale ak sama chceš môžeš skúsiť osobného trénera kt. by ti ukázal čo môžeš, čo nie (cvyky) a dal by ti aj jedálniček. Potom to už je len o silnej vôly. Poradím ti, ak máš chuť na sladké daj si horkú čokoládu a ak na slané nejaké zeleninové čipsy ( u mňa vyhrávajú cviklové a zelerové). Veľa úspechov :)
hormony... dala si si vysetrit? su v poriadku??
Ak je energetický výdaj menší ako príjem, tak ku chudnutiu ani nedôjde. Rozmýšľala si už aj nad tým, čo si tak dávaš, v rámci oného? Čokoládku alebo aké pochutiny. Priznaj sa, veď všetci sme tu takmer anonymní. Čo riešiš váhu, mne váha ukazuje iba: to be continued. Ale neviem, čo to znamená? Kto som? Vy ste kto? Umývate si zuby, či ani to nie? Ja neviem, kde som, kto som, haló, haló, haló. Did? Ja si umývam tie dva zuby, ktoré mi slúžia na otváranie piva. A vy čo pijete? Vodu? Oh, nie, voda nie je dobrá ani v kolene a nie to ešte v bruchu. Či vôbec neviem, kde som??? Haló?