Myslíte,že to môže spôsobiť vypadávanie vlasov? Mám takmer všetky testy v poriadku a alopéciu v rodine nemáme. Už niekoľko mesiacov mi nadmerne vypadávajú vlasy na ľavej strane hlavy a dnes som bola na vyšetreni u očnej a dozvedela som sa,že som mala na lavom oku nizsiu dioptriu ako som si myslela (mala som v okuliaroch vacsie dioptrie o o 0,5). Taktiež ma casto bolievala hlava prave v tej lavej časti, ale neriešila som to, nevedela som, ze mám nesprávne dioptrie. Co myslíte?
nesprávne dioptrie=strata vlasov??
Kycera, ty máš možno dobrú očnú lekárku. Samozrejme, že choroby očí ti zistí iba lekár , ale čo sa týka merania dioptrii a cylindrov tak s tým mám s lekárkou veľmi zlú skúsenosť. O 0,5 silnejšia dioptria a cylinder nesprávne otočený o 25 stupňov. Musela som si dať premerať zrak u optometristky, ktorá mi dala správne okuliare.
autorka, tak to mas v sebe uz zrovnane, u mna to zrovnali az sosovky a silenejsie mi uz predpisat nechce, okuliare mi nikdy nevyhovovali, hoci som ich nosila od druhej triedy ZS az po predposlednu triedu SS - furt ma z nich len hlava bolela, bo ma tlacili za usami, aby sa mi nesmykali z nosa
ono je dost nakazlive vidiet ostro, bo clvoek chce vidiet co najviac a ked nema ziadnu vnutornu ani vonkajsiu istotu, tak ju hlada v tom, co vidi
Ilily,mne sa zrak nastastie nezhorsuje. Nosila som silnesie dioptrie ako som mala.
Dakujem Kycera
co uz ludia nenapisu? ja by hladlal skro nejaku suvislost s psychikou v ramco zhorsovania sa zraku, mne sa vzdy len zhorsoval, no cim viac oslabeny zrak, tym sa posilnuju ine zmysly, takze vsetko sa dava do rovnovahy. U mna to evokuje: nepozeraj prilis do daleka, ale len priamo pred seba....to co sa stane v dalekej buducnosti, na to vplyv nemas, iba na to, coho sa "dotykas" a co sa "dotyka" teba
Tak nech sa Ti stav čoskoro zlepší. A oči si dávaj vyšetrovať VŽDY len lekárovi! : )
Dnes som nasla tento clanok, blbost to nie je. Moze to sposobit oslabenie korienkov vlasov... A netreba byt hned vulgarny :) mdiva.aktuality.sk
hlav amoze boliest z xy vonkajsich i vnutornych veci, tak ako aj vypadavat vlasy
uvazujem mozno tak o plesatosi istych muzov....mi to pride na potlacany "ohen" v povahe cloveka, ktory "odpali" aj vlasove korienky, tym padom pride k plesatosti...netreba vsetko zvalovat na genetiku. Obcas si za to clovek moze ozaj celkom sam.
co hucis, lion? aj podla mna je to totalna blbost a nic nepisem
Bolest hlavy a strata vlasov nema susiv so zrakom !!!
Hlava nema co boliet nikdy !!! A ked boli je daco zle, treba riesit a nie sa napchavat ibalginom. Hlava z oci nema co boliet, to je vymyslena picovina, ked si lekari nevedia dat rady povedia to vas boli hlava z oci, rit palovu. A vypadat vlasy so zrazu to je co za kokotina ?