Uz pomaly dva roky mam staleho priatela, ktoreho nadovsetko milujem. Nedokazala by som si predstavit ze ho nemam. Len je tu jeden problem, rada spoznávam novych ludi, hlavne to opačne pohlavie a vzdy je niekdo kdo mi niak učaruje a ja jemu a vytvori sa nieco medzi nami. To co vždy preživam stym človekom je nieco krasne, aj ked viem ze robim zle a že je to nevera nedokážem sa toho vzdať. Dokonca aj ked o toho noveho čo si najdem prochadzam a obmedzim kontakt, zvladom to tažko, vynucujem si pozornosť, robim sceny a pritom sama viem že sa zahravam s ludskymi citmy. Niekde som čitala ze je to psychicka porucha z nedostatku pozornosti, ale neviem už čo mu mam veriť. Niekedy mi je až zle stoho čoho som shopná:((((
Chcem sa toho zbavit!!!!
Lea. skus to nezvalovat na psychicku poruchu...je to o sile osobnosti, mozno si prilis nezrela, mozno sa potrebujes sama najst, mozno nezazivas pravu lasku...Takze, sup:) Neordinuj si tazku diagnozu, skus sa nadychnut a postav sa k tomu cestne...Skus sa sama seba spytat, o co ti vlastne ide...:-) Drzim palce!