Ako začať , s partnerom sme spolu od 2013/14 roku , zo začiatku to bolo fajn , pekne , motýliky v bruchu , šťastie bez toho aby sa niečo dialo , len pri pomyslení ,že je......
Dnes , po zlomoch , odlúčení , som viacmenej deprimovana , necítim sa šťastná , predtym som s ním chcela deti , teraz som došla na to , že už po tom netúžim , nie s ním i keď ho ľúbim , staci ze sa starám o tie jeho ......ale nie je to TO čo to bolo...sere ma to , záleží mi na ňom , ale už sa vo mne niečo zlomilo , pár hádok , veci čo ma nahnevali , neviem si pomôcť , nevnímam ho ako svojho partnera , chcem s ním byť ale mám bloky , stalo sa Vám niečo také ? Ja som natoľko poctivé dievča , že ani za 3 roky bez normálneho sexu som ho nepodviedla , ale pravdu povediac , už ma napadlo , že načo brať ten vzťah tak vážne , chcela by som sa dať dokopy , začať športovať , učiť sa niečomu novému , venovať čas sebe , aby som si začala samu seba vážiť ako predtým , pretože doteraz je to len o starani sa o deti a o domácnosti , preboha veď nemám ani 30 takto žiť nechcem , pomaly ako 50 ročná , stalo sa Vám to niekedy ? Že ste zmenili smer ,len tak zrazu ?
Problem s partnerom
tak neviem, asi si zamlcala vela dolezitych faktov,, nezacalo to vsetko tak, ze si hlupa mlada zaba, mozno dokonca zlatokopka, nasla si si bohatsieho, ale podstatne starsieho s detmi, co ma zivot uz prezity..., a az teraz si sa spametala...,,,,, ak je to tak, tak jasne, skonci to, najdi si seberovneho,,, no potom si daj tiez este pozor nato, ze zamilovanie VZDY skonci,, musis si najst niekoho, koho si budes vazit, kto si vysluzi tvoju uctu, priazen, lasku... nie len hlupe zamilovanie, to nestaci.
Mohla by ti pomoct psychologicka-0949361386
3 roky bez sexu?
a to prečo preboha
Ak ti to pomôže, tak ja mením smer každú minútu :)
Tak je logické, že chceš žiť a nie prežívať. A ešte k tomu s niekým, s kým si už nedokážeš život predstaviť. Len by o tom mal vedieť aj on.
Skôr by som sa zameral na to, čo tak náhle zmenilo tvoje smerovanie - hádky, následné odcudzenie??? Alebo niečo iné?
Vieš, vo vzťahu bývajú hádky ale ľudia sa snažia neutekať - neutekáš však? Alebo?
Prečo ho vnímaš inak? Možno toto je tá správna otázka, ktorú by si sa mala pýtať seba.